Matti Apunen jatkaa puheenjohtajana – ”Veikkausliigasta noustaan maajoukkueeseen myös jatkossa”

– Meillä on maajoukkueessa uusi menestyvä sukupolvi, joka pelasi vain jonkin aikaa sitten Veikkausliigaa, Matti Apunen kommentoi.

– Meillä on maajoukkueessa uusi menestyvä sukupolvi, joka pelasi vain jonkin aikaa sitten Veikkausliigaa, Matti Apunen sanoo. (Kuva AOP)

Apunen uskoo, että uuden sarjajärjestelmän myötä sarja on entistä urheilullisempi.

JALKAPALLO Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin Veikkausliigaseurojen muodostaman Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa eilen. Apunen aloitti puheenjohtajana huhtikuussa vuonna 2017.

– On hienoa olla Veikkausliigan puheenjohtajana tässä vaiheessa. Meillä on maajoukkueessa uusi menestyvä sukupolvi, joka pelasi vain jonkin aikaa sitten Veikkausliigaa, ja Veikkausliigassa uusi sarjajärjestelmä, Matti Apunen sanoo.

Uuden sarjajärjestelmän myötä Apunen luottaa liigan olevan entistä urheilullisempi

– Ja uskon vahvasti, että Veikkausliigasta noustaan maajoukkueeseen myös jatkossa. Kausi 2019 tulee tarjoamaan monien panoksellisten ottelujensa ansiosta useampia huippukohtia pitkin kautta, Apunen kommentoi valinnan jälkeen.

Veikkausliigan varapuheenjohtajana jatkaa SJK:n Raimo Sarajärvi. Veikkausliigan hallituksen apuna toimivan työvaliokunnan jäseniksi valittiin uudelleen RoPS:n Risto Niva, HJK:n Aki Riihilahti ja Sverker Skogberg IFK Mariehamnista. Lisäksi työvaliokuntaan kuuluvat puheenjohtaja Apunen sekä varapuheenjohtaja Sarajärvi.

  • Lähde Veikkausliiga

Lue myös: Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva – ”Tiedettiin, että joudutaan ison haasteen eteen”

Kommentoi Facebookissa