Mies pummi turhaan tupakkaa ja raivostui – löi nelikiloisella sidontaliinan lukolla päähän

Henkilöiden kuulustelun jälkeen poliisilla on todennäköisesti selkeämpi käsitys kaikkien osallisuudesta.

Henkilöiden kuulustelun jälkeen poliisilla on todennäköisesti selkeämpi käsitys kaikkien osallisuudesta. (Kuva AOP)

Rikoksesta epäiltyä etsinyt poliisi löysi puukotetun naisen, joka toimitettiin leikkaukseen sairaalaan.

PAHOINPITELY Poliisi on tarkentanut Pohjan keskustassa maanantain 10.2. sattuneita tapahtumia esitutkinnan edetessä. Asianomistajana oleva mies on ollut Pohjan apteekin edustalla, kun häneltä on tultu kysymään savukkeita. Mies on vastannut kieltävästi, koska hänellä ei savukkeita ollut.

Rikoksesta epäilty mies on tällöin raivostunut ja lyönyt asianomistajaa metalliesineellä pään sekä selän alueelle. Tekovälineenä käytetty metalliesine on ollut viereisestä kuorma-autosta anastettu kuorman sidontaliinan kiristys- ja lukko-osa, joka painaa noin neljä kiloa. Pahoinpidellyn miehen vammat ovat vaatineet sairaalahoitoa, mutta hän on kotiutunut jo eilen.

Rikoksesta epäilty on poistunut Pohjantien varrella sijaitseviin kerrostaloihin. Poliisipartion tullessa pihaan, yksi mies on tullut poliisia vastaan. Kun poliisi meni asuntoon, sieltä löytyi vakavasti loukkaantunut nainen. Nainen toimitettiin Meilahden sairaalaan, jossa hänet on leikattu.

Puukotetun naisen lisäksi asunnossa on ollut mies ja nainen. Mies ja nainen sekä pihalle tullut mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltyinä. Henkilöitä kuulustellaan tämän päivän aikana, jonka jälkeen poliisilla on todennäköisesti selkeämpi käsitys kaikkien osallisuudesta.

Lue myös: Poliisi otti pahoinpitelijän kiinni – DNA yhdisti epäillyn myös törkeään raiskaukseen

Kommentoi Facebookissa