Mies repi lastentalosäätiön keräyslippaan väkivalloin irti telineestä – nainen kätki hameensa alle

Parikymppiset mies ja nainen yrittivät viedä hampurilaisravintolasta Ronald McDonaldin lastentalosäätiön keräyslippaan.

Parikymppiset mies ja nainen yrittivät viedä hampurilaisravintolasta Ronald McDonaldin lastentalosäätiön keräyslippaan. (Kuvituskuva AOP)

Molemmat otettiin kiinni poliisilain perusteella rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.

NÄPISTYS Vantaalla aamuyöllä yhdessä liikkeellä olleet parikymppiset mies ja nainen jäivät kiinni anastettuaan hampurilaisravintolasta Ronald McDonaldin lastentalosäätiön keräyslippaan.

Henkilökunnan mukaan mies ja nainen olivat asioineet yhdessä kassalla ja mies oli repinyt väkivalloin keräyslippaan irti telineestään. Henkilökunta oli soittanut hätäkeskukseen, ja poliisin saapuessa paikalle tekijät eivät vielä olleet ehtineet poistua.

Mies ja nainen olivat ravintolan pihalla käynnissä olevassa autossa, ja poliisi käski tekijät ulos autosta. Naisen noustessa kuului kolinaa ja hän ojensi pyynnöstä hameensa alle kätkemän keräyslippaan poliisille.

Molemmat otettiin kiinni poliisilain perusteella rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi ja heitä epäillään näpistyksestä.

Lue myös: Teiniltä varastettiin matkapuhelin ja pankkikortti pikaruokaravintolassa – poliisi pysäytti vorojen bussimatkan

Kommentoi Facebookissa