Mies rysäytti autolla aidan läpi omakotitalon seinään – kertoi kaivaneensa puhelinta taskustaan

Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. (Kuva Fotolia)

Sen lisäksi miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

RIKOS Keski-ikäisen miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Orimattilassa eilen. Artjärven Ratulantiellä auto oli ajautunut omakotitalon seinään läpi piha-aitojen.

Kuljettaja oli ajanut henkilöautoa Orimattilantietä kohti Orimattilaa. Hän oli saapunut risteysalueelle ja samalla kaivanut puhelinta taskustaan. Huomio oli hetkeksi herpaantunut auton käsittelystä, jonka johdosta kuljettaja ei enää ehtinyt jarruttaa eikä kääntymään risteyksessä.

Ajoneuvo oli ajautunut risteyksessä ulos, rikkoen piha-aidan ja osuen omakotitalon seinään. Ajoneuvosta laukesi turvatyynyt. Taloon tuli mittavia vaurioita, talon seinä taipui sisäänpäin olohuoneen kohdalta ja muun muassa patteri irtosi olohuoneesta ikkunan alta.

Talossa asuvat ihmiset olivat tapahtuma-aikaan talon yläkerrassa ja henkilövahingoilta vältyttiin. Nopeusrajoitus risteysalueella on 60 km/h.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikennerikkomukseen 23.1.2018. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Henkilöllä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja ajoneuvo oli katsastamaton.

Kommentoi Facebookissa