Mies työnnettiin alas kevyen liikenteen sillalta – poliisi sai alaikäiset epäillyt kiinni koirapartion avulla

Poliisi tavoitti sillalla nähdyt henkilöt poliisikoiran avulla myöhemmin samana iltana.

Poliisi tavoitti sillalla nähdyt henkilöt poliisikoiran avulla myöhemmin samana iltana. (Kuvituskuva Fotolia)

Mies sai pudotuksessa vammoja ja tapahtumaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

PAHOINPITELY Lounais-Suomen poliisi sai lauantai-illalla puoli seitsemän aikaan tehtävän Huittisten Lauttakyläntielle, missä noin 40-vuotias mies työnnettiin alas kevyen liikenteen sillalta.

Tapahtumapaikalle saapui useita poliisipartioita sekä pelastuksen ja sairaankuljetuksen yksikköjä. Mies sai pudotuksessa vammoja, ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Miehellä ei missään vaiheessa ole ollut välitöntä hengenvaaraa.

Silminnäkijähavaintojen mukaan sillalla oli alas työnnetyn miehen lisäksi tapahtumahetkellä kaksi muuta henkilöä. Poliisi tavoitti sillalla nähdyt henkilöt poliisikoiran avulla myöhemmin samana iltana. Molemmat kiinniotetut ovat alaikäisiä, ulkopaikkakuntalaisia nuoria.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä. Epäiltyjä on kaksi, mutta esitutkinnan tässä vaiheessa on selvinnyt, että kiinniotetuista nuorista miehistä toinen on pääasiallisessa vastuussa epäillystä teosta. Toisen osuutta tapahtumien kulkuun selvitetään.

– Alustavien puhutusten perusteella teon taustalla on henkilöiden välinen riita-asia. Myös päihteidenkäytöllä on ollut osuutta asiaan, kertoo tutkinnanjohtajana toimiva rikoskomisario Matti Ala-Haavisto.

Lounais-Suomen poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa. Tutkinnallisista syistä asiasta ei tässä vaiheessa anneta yksityiskohtaisempia tietoja.

Lue myös: Poliisi tutkii bussissa tapahtuneita pahoinpitelyitä – epäiltyinä ovat kaksi nuorta henkilöä

Kommentoi Facebookissa