Miestä lyötiin vasaralla, pariskunnat pahoinpitelivät puolin ja toisin – ruotsalaiset tappelivat keskenään

Poliisi tutkii useita epäiltyjä pahoinpitelyitä, mutta asianomistajien vammat eivät olleet vakavia.

Poliisi tutkii useita epäiltyjä pahoinpitelyitä, mutta asianomistajien vammat eivät olleet vakavia. (Kuva AOP)

Joulurauhasta ei ollut tietoakaan, kun Meri-Lapissa poliisi tutkii useita epäiltyjä pahoinpitelyjä.

PAHOINPITELYT Torniossa 40-vuotias mies löi 45-vuotiasta miestä vasaralla päähän Länsipohjankadulla lauantaina noin klo 13.20–13.40. Pahoinpitely tapahtui K-Marketin läheisyydessä ja asianomistajan mukaan hän menetti tajuntansa lyönnin seurauksena. Poliisi tavoitti epäillyn myöhemmin illalla Torniosta. Asianomistaja sai hoitoa vammoihinsa, mutta vammat eivät vaatineet pidempää sairaalahoitoa, ja hän poistui sairaalasta jo saman päivän aikana.

Kemissä 28-vuotiaan miehen epäillään pahoinpidelleen avovaimoaan heidän hiuksista repimällä. Naapurit olivat ilmoittaneet riitelystä ja metelistä, jota poliisipartio kävi tarkastamassa. Paikan päällä oli pahoinpidelty nainen, joka kertoi miehen poistuneen heidän asunnostaan.

Torniossa 44-vuotias mies ilmoitti hätäkeskukseen, että hänen vaimonsa on pahoinpidellyt häntä jollain astalolla lyömällä. Mies kertoi menettäneensä lyönnin voimasta tajuntansa. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

Poliisipartio oli havainnut usean henkilön olevan maassa makaavan miehen luona Eliaksenkadulla Torniossa aamuyöstä. Partion tullessa paikalle miehet lähtivät kävelemään paikalta pois. Maassa makaava mies oli kertonut, että kaksi hänen tuntemaansa ruotsalaista miestä oli alkanut pahoinpidellä häntä lyöden ja potkien.

Asianomistajan kaveri oli nähnyt tappelun ja mennyt auttamaan, jolloin ja kaksi muuta ruotsalaista olivat pahoinpidelleet myös asianomistajan kaveria. Kaikki osalliset ovat Ruotsissa asuvia miehiä.

Lue myös: Raiskausrikosten määrä on viime vuosina lisääntynyt – valtaosa pahoinpitelyistä ei tule poliisin tietoon

Kommentoi Facebookissa