”Mikko. WOW.” – Tulikuuma Mikko Rantanen iski jälleen maalin NHL:ssä, katso video!

Mikko Rantanen on ollut yksi NHL-kauden 2018–19 parhaista pelaajista.

Mikko Rantanen on ollut yksi NHL-kauden 2018–19 parhaista pelaajista. (Kuva AOP)

Mikko Rantanen teki komean ylivoimamaalin Chicago Blackhawksin verkkoon.

JÄÄKIEKKO Colorado Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen viimeisteli upean maalin Chicago Blackhawksin verkkoon NHL:ssä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Rantanen sai ylivoimapyörityksessä kiekon vasemmalla Blackhawks-maalivahti Collin Deliasta katsottuna. Suomalainen liikkui rauhallisesti ja täräytti sitten ranteella kiekon viileästi yläkulmaan. Apuna toimi hyvää maskia tehnyt ruotsalaishyökkääjä Gabriel Landeskog.

– Mikko. Wow, Avalanche hehkutti Twitter-tilillään.

Rantasen osuma oli 2–1-kavennusmaali, kun ensimmäistä erää oli jäljellä vajaa kolme minuuttia. Chicago voitti ottelun kuitenkin jatkoajalla maalein 3–2.

Rantanen taistelee NHL:n pistepörssin voitosta

Mikko Rantanen on ollut yksi NHL-kauden 2018–19 parhaista pelaajista. Suomalainen on tehnyt 17 maalia ja antanut 44 maaliin johtanutta syöttöä. Enemmän pisteitä on nakuttanut vain Nikita Kutsherov, jolla on kasassa tehot 18+45.

Kun Rantanen ja Kutsherov ovat molemmat pelanneet 39 peliä, suomalainen on siis vain kahden pisteen päässä NHL:n pistepörssin kärkipaikasta. Seuraavaksi parhaat suomalaiset pistemiehet ovat Florida Panthersin Aleksander Barkov ja Carolina Hurricanesin Sebastian Aho, jotka ovat molemmat tehneet pisteet 15+24.

NHL:n maalipörssissä paras suomalainen on Winnipeg Jetsin Patrik Laine, joka on tykittänyt 24 täysosumaa. Maalitilastoa johtaa Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkin, joka on tintannut peräti 29 maalia.

Katso video: Patrik Laine tykitti viisi maalia yhdessä ottelussa – ”Aina kun koskin kiekkoon, se meni jotenkin maaliin”

Kommentoi Facebookissa