Missä on mystisesti huoltoasemalta kadonnut Janne?

Viimeinen tieto Janne Sandroosista on Pyhäjoella entisen Shell-huoltoaseman pihassa.

Viimeinen havainto Janne Sandroosista on Pyhäjoella entisen Shell-huoltoaseman pihassa. (Kuva Anne Anttila)

Läheiset ovat huolissaan Pyhäjoella kadonneen kohtalosta.

KADONNUT Pyhäjokinen Janne Sandroos on edelleen kateissa. Viimeinen tieto Jannesta on Pyhäjoella entisen Shell-huoltoaseman pihassa perjantaina, marraskuun 18. päivänä klo 19 aikoihin.

Tämän jälkeen miehestä ei ole mitään havaintoa. Janne Sandroos oli hieman ennen katoamistaan yrittänyt saada kyytiä punaisella BMW-henkilöautolla liikkuneelta seurueelta, mutta tuloksetta.

Janne oli kaverinsa kanssa kävellen liikkeellä. Kaksikko oli matkalla jäähallille, jonne Janne ei kuitenkaan koskaan saapunut. Pyhäjoki sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan lounaisosassa, Raahen ja Kalajoen välissä.

Poliisi on etsinyt Janne Sandroosia sunnuntaista saakka. Myös kyläläiset ovat etsineet viikon ajan merkkejä kadonneesta ja torstaista lähtien etsintöjä on suoritettu myös vapaaehtoisen pelastuspalvelun Vapepan toimesta.

Vapepan valmiusvastaava Eeva Kapakan mukaan etsinnät on keskitetty tällä hetkellä keskustaajaman alueelle ja sen lähiympäristöön.

– Maaston lisäksi on kahlattu läpi vaikeakulkuista jokirantaa. Myös rakennuksia on tutkittu. Mukana etsinnöissä on ollut myös kyläläisten koiria ja poliisilla vastaavasti kopterikamera, Kapakka sanoo.

Sen sijaan veneitä ei ole vielä tässä vaiheessa otettu käyttöön.

– Joessa on voimakas virtaus ja myös veden pinta on korkealla, joten vesistössä suoritettavat etsinnät ovat tällä hetkellä hyvin haasteellisia, Eeva Kapakka harmittelee.

Vapepan valmisvastaava Eeva Kapakka toivoo myös jatkossa, että alueella liikkuvat huomioisivat pienimmätkin vihjeet kadonneesta.

– Tarkistakaa piharakennukset ja kertokaa myös mahdollisista näköhavainnoista katoamisillan osalta. Pienikin vihje voi olla ratkaiseva, Eeva Kapakka toivoo.

Vapepa jatkaa Jannen etsintöjä lauantaina 26.11.

Kadonnut Janne Sandroos on 43-vuotias.
Kadonnut Janne Sandroos on 43-vuotias, 170-senttinen ja vartaloltaan hoikka.

Kadonnut Janne Sandroos

  • Janne Sandroos on 43-vuotias.
  • Hän on pituudeltaan 170 cm ja vartaloltaan hoikka.
  • Sandroosilla on vaalea siilitukka.
  • Kadotessaan Janne oli pukeutunut farkkuihin ja tummaan toppatakkiin.
  • Vihjeet kadonneesta voi soittaa poliisin vihjepuhelimen numeroon 0295416194.

Kommentoi Facebookissa