Moottoripyörä ja kääntymässä ollut mönkijä törmäsivät – 16-vuotias nuorukainen kuoli

Onnettomuuden osapuolet toimitettiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Onnettomuuden osapuolet toimitettiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. (Kuvituskuva AOP)

Kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus tapahtui Ylöjärvellä.

ONNETTOMUUS Tiistaina, 2.7.2019 kello 21.05, tapahtui Ylöjärvellä Soppeentien ja Hopeatien risteyksessä moottoripyörän ja mönkijän välinen liikenneonnettomuus.

Mönkijällä liikkuneet kaksi henkilöä ja moottoripyörän kuljettaja toimitettiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Moottoripyörää kuljettanut 16-vuotias nuori mies menehtyi saamiinsa vammoihin seuraavana päivänä. Mönkijän kyydissä olleet alaikäiset miespuoliset henkilöt eivät loukkaantuneet vakavasti, mutta jäivät sairaalaan tarkkailuun.

Suoritetun esitutkinnan perusteella ajoneuvot olivat ajaneet Soppeentietä lännen suuntaan ja mönkijä kääntyi kulkusuunnassaan vasemmalle Hopeatielle. Takaa tullut moottoripyörä oli ohittanut vastaan tulevien kaistaa käyttäen edellään kulkeneen mopon ja oli jatkamassa mönkijän ohitusta, mutta törmäsi kääntyvään mönkijään, joka kaatui kyljelleen.

Tapahtumapaikalla on nopeusrajoitus 50 km/h. Todistajien mukaan moottoripyöräilijä oli ajanut suurella ylinopeudella ohitustilanteessa ja asvaltissa ei ollut havaittavissa jarrutusjälkiä. Poliisi ja onnettomuustutkintalautakunta jatkavat asian selvittämistä.

Lue myös: Sivullinen huomasi puuhun törmänneen mönkijän – vieressä makasi mies elottomana

Kommentoi Facebookissa