Moottoripyöräilijä ajoi risteyksessä päin punaisia ja menehtyi kolarissa – sivulliset pysähtyivät ja kuvasivat kännyköillä

Moottoripyöräilijä oli ajanut risteyksessä kolarin ja hän oli menehtynyt tapahtumapaikalla.

Moottoripyöräilijä oli ajanut risteyksessä kolarin ja hän oli menehtynyt tapahtumapaikalla. (Kuvituskuva Fotolia)

Onnettomuudessa menehtynyt oli ohittanut liikennevaloihin pysähtynyttä autojonoa oikealta.

ONNETTOMUUS Moottoripyörä tuli 28.9. poliisipartiota vastaan Salossa Sepänkadulla. Moottoripyörä ajoi poliisiautossa olleen tutkan mukaan 40 km/h nopeusrajoitusalueella nopeutta 69 km/h, jonka johdosta poliisi kääntyi moottoripyörän perään.

Moottoripyörä kuitenkin katosi poliisin näkyvistä välittömästi, seuraavaksi poliisi sai havainnon tien 110 ja Hämeentien risteyksessä. Moottoripyöräilijä oli ajanut risteyksessä kolarin ja hän oli menehtynyt tapahtumapaikalla.

Moottoripyöräilijä oli ohittanut punaisiin liikennevaloihin pysähtynyttä autojonoa oikealta, jatkanut päin punaista liikennevaloa, osuen sen jälkeen risteävää Hämeentietä ajaneen henkilöauton oikeaan kylkeen. Henkilöautossa oli kolme henkilöä, jotka eivät loukkaantuneet vakavasti. Moottoripyörän kuljettaja oli vuonna 1981 syntynyt mies.

Poliisi haluaa muistuttaa erittäin ikävästä ja vaarallisesta toiminnasta, jota tälläkin onnettomuuspaikalla tapahtui. Sivulliset pysähtyvät onnettomuuspaikalle ja alkoivat kuvata kännykkäkameroilla.

Sen lisäksi, että toiminnalla vaarannetaan pelastustoimia, aiheuttaa se ruuhkia sekä lisää riskiä lisäonnettomuudelle ja loukkaa uhrien yksityisyyttä.

Lue myös: Luvaton kiihdytyskilpailu keräsi katsojia – kuljettajien ajokortit poliisin haltuun

Kommentoi Facebookissa