Morsian sairaalaan, sulhanen rautoihin – poliisi joutui ampumaan kahta miestä viikonloppuna

Salossa morsian joutui soittamaan poliisin viemään väkivaltaiseksi muuttuneen sulhasen.

Salossa morsian joutui soittamaan poliisin viemään väkivaltaiseksi muuttuneen sulhasen. (Kuvituskuva Fotolia)

Helteinen sää tuntui sekoittaneen suomalaisten kesänvieton viikonvaihteessa.

RIKOS Poliisilla on ollut poikkeuksellisen värikäs ja tapahtumarikas viikonvaihde. Lounais-Suomen poliisi listasi joukon tehtäviä, joiden hoitamisessa se epäili kuluvan aikaa aamuun asti. Mukana on vakavampia tapauksia, kuin myös kansalaisten kimpaantumisia liian kovaa soitettavaan musiikkiin.

Salossa solmitut häät eivät alkutahtiensa perusteella tuntuneet olevan taivaassa solmittu liitto. Juhlien hiljennyttyä morsian jouduttiin viemään sairaalaan, sulhanen puolestaan sai kyydin käsi- ja jalkaraudoissa putkaan. Karjurockissa Lokalahdella kymmenen hengen joukko tappeli ja Ulvilassa kolme miestä löi yhtä pesäpallomailalla päähän.

Porissa jazzailtiin leppoisasti Kirjurinluodolla, mutta ilmoittajan tyttöystävän äiti oli uhannut hypätä sillalta, vanhemmat partaukot läpsivät nuorempia, alaikäinen löytyi väärillä papereilla ravintolassa ja kebab-ravintolassa ei naputeltu myyntejä kassakoneeseen. Eräs ilmoittaja epäili naapurinsa lähteneen viemään peräkärryllisen huumeita Kankaanpäästä Poriin.

Myös Kotkan Meripäivillä oli paljon väkeä, poliisi suoritti vesillä puhallutuksia lauantaina noin 100, joista 40 prosenttia aiheutti värähdyksiä mutta alle rangaistavuuden rajan.

Pohjanmaan poliisi oli joutunut käyttämään asettaan, kun aseistautunut henkilö oli tullut poliisia kohti eikä noudattanut käskytystä. Mies sai poliisin luodista osuman vatsaansa ja toimitettiin sairaalaan.

Aikaisemmin Helsingin Herttoniemessä poliisi oli joutunut ampumaan sekavasti käyttäytynyttä miestä jalkaan. Mies oli uhkaillut sivullisia ja tullut veitsen kanssa poliisia kohti eikä kuunnellut käskyjä. Parikymppinen mies toimitettiin myös sairaalaan.

Itä-Suomessa Heinävedellä luostarista kadonneen nunnan etsinnöissä pidetään päivän tauko. Poliisi pitää epätodennäköisenä, että nainen löytyisi enää hengissä. Viimeiset havainnot hänestä ovat tiistailta, Päivän Lehti kirjoitti tapauksesta tässä.

  • Lähde poliisitiedotteet

Kommentoi Facebookissa