MTV: ”Mies on vapautettu tehtävistään toistaiseksi” – televisiopomo kuvasi salaa seksikumppaneitaan

Mies on ainakin kahdessa tapauksessa myöntänyt seksikumppaneiden kuvaamisen tapahtuneen salaa.

Mies on ainakin kahdessa tapauksessa myöntänyt seksikumppaneiden kuvaamisen tapahtuneen salaa. (Kuvituskuva Fotolia)

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan mies on myöntänyt kuvanneensa kumppaninsa tietämättä.

SEKSIVIDEOT MTV kertoo yhtiön palveluksessa työskentelevän päällikkötason miehen olevan epäiltynä seksivideoiden kuvaamisesta salaa kumppaneiltaan. Itä-Uudenmaan poliisi on tutkinnan alkuvaiheessa löytänyt miehen hallusta videot neljästä naisesta.

– Hän on myöntänyt teot. Selvitämme vielä asiaa, käymme nauhoja läpi tarkemmin. Onhan se mahdollista, että uhreja on vielä lisää, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Minkkinen kommentoi MTV:lle.

Mies on ainakin kahdessa tapauksessa myöntänyt kuvaamisen tapahtuneen salaa. Kyseiset naiset olivat saaneet tiedon tapahtuneesta ja he tekivät poliisille tutkintapyynnön. MTV Oy vahvistaa tapahtuneen, yhtiön toimitusjohtaja sai tietää eilen tietää rikostutkinnasta.

– Tämä on erittäin valitettavaa. Meillä on nollatoleranssi seksuaaliseen hyväksikäyttöön, ahdisteluun, kiusaamiseen tai toisen ihmisen alistamiseen. Työntekijä on myöntänyt avoimesti, että häneen kohdistetut epäilyt vapaa-ajalla tapahtuneesta kuvaamisesta pitävät paikkansa. Hänet on nyt vapautettu tehtävistään toistaiseksi, kommentoi MTV:n toimitusjohtaja Jaakko Nordlund yhtiön julkaisemassa artikkelissa.

MTV:n toimitusjohtaja sanoo yhtiön tekevän lopulliset päätökset, kun poliisitutkinta etenee. Yhtiö kertoo miehen katuvan tekojaan, mutta hän ei halua kommentoida tarkemmin tapahtunutta.

Kommentoi Facebookissa