Naantalin Lasten Musiikkijuhlat järjestetään jälleen kesällä

Nallen puhalluskonsertissa seikkailee iloinen Nalle muusikkoystävineen.

Nallen puhalluskonsertissa seikkailee iloinen Nalle muusikkoystävineen. (Kuva Naantalin Lasten Musiikkijuhlat)

Pelastakaa Lapset ry:n ja Naantalin Musiikkijuhlien yhteistyö jatkuu jo neljättä vuotta.

LASTENMUSIIKKI Naantalin Musiikkijuhlat ja Pelastakaa Lapset ry toteuttavat jo neljännen kerran yhteistyössä Naantalin Lasten Musiikkijuhlat 8.–11.6.2017. Naantalin Musiikkijuhlien yhteydessä järjestettävä tapahtuma sisältää muun muassa konsertteja, satuteatteria, mestarikurssilaisten iltapäiväsoiton, lasten museopäivän, satutunteja, teatterileirin ja paljon muuta mukavaa koko perheelle.

– Yhdessä luomamme tapahtuma on onnistunut hyvin, ja on hienoa, että voimme jälleen kertoa ensi kesän juhlien toteutuksesta ja ohjelmasta. Yhteistyömme lisää entisestään mahdollisuuksiamme antaa apua lapsille ja lapsiperheille kertoo Naantalin Pelastakaa Lapset ry:n puheenjohtaja Kirsti Ihander.

Naantalin Lasten Musiikkijuhlat avataan komeasti Nallen puhalluskonsertilla. Konsertissa seikkailee iloinen Nalle eli teatterinjohtaja Jukka Aaltonen muusikkoystävineen – pianisti Pasi Helin ja Turun filharmonisen orkesterin vaskipuhallinryhmä – jotka soittavat puhaltimien lisäksi puutarhaletkuja. Avajaispäivänä voi nauttia myös Pienen Kirjapuodin Lasten satutunnista sekä Naantalin teatterin satuteatteriesityksestä Kolme porsasta.

Ohjelmistossa on seuraavina päivinä myös Lasten konserttitapahtuma, Aura Brass Bandin musiikkia, liikuntaleikkejä, aarteenetsintää, keppihevosia, ilmapalloja ja paljon muuta. Pikku Papun Orkesterin mukaansatempaavassa konsertissa lauletaan, leikitään ja tanssitaan yhdessä muun muassa Pikku Kakkosesta tuttujen laulujen parissa. Sunnuntaina vietetään Naantalin museon puutarhassa perinteistä Lasten museopäivää, jossa lapset saavat kokeilla monenlaisia entisajan askareita.

– Naantalin Lasten Musiikkijuhlat on todella monipuolinen tapahtuma, jonka kävijämäärä on kasvanut joka vuosi. Lasten kulttuuritarjonnalle on siis selvästi tarvetta, iloitsee Naantalin Musiikkijuhlien toiminnanjohtaja Tiina Tunturi.

Lasten Musiikkijuhlien uutuutena tulevana kesänä on kaksipäiväinen Lasten Teatterileiri, jonka järjestää Naantalin Teatteri.

Kommentoi Facebookissa