Nainen ajoi vakionopeudensäätimen mukaan – kolarin aiheuttanut peräänajaja pakeni jalkaisin paikalta

Tehtävään osallistui useiden poliisipartioiden lisäksi pelastuslaitoksen yksiköitä.

Tehtävään osallistui useiden poliisipartioiden lisäksi pelastuslaitoksen yksiköitä. (Kuva Fotolia)

Kuljettajaksi epäillyllä miehellä ei ole ajo-oikeutta ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

PERÄÄNAJO Itä-Uudenmaan poliisi kertoo, että Vantaalla Kehä 3:lla tapahtui Flamingon kohdalla 7.12. iltapäivällä viiden aikaan liikenneonnettomuus, jossa peräänajaja pakeni paikalta jalkaisin. Tehtävään osallistui useiden poliisipartioiden lisäksi pelastuslaitoksen yksiköitä.

Henkilöautoa kuljettanut parikymppinen nainen kertoi ajaneensa vakionopeuden säätimen mukaan suunnilleen nopeutta 80 km/h, kun hänen peräänsä törmäsi henkilöauto. Molemmat autot vaurioituivat onnettomuudessa pahoin.

Onnettomuuden aiheuttaneen henkilöauton kuljettaja ei jäänyt tapahtumapaikalle selvittämään tapahtunutta, vaan pakeni jalkaisin paikalta. Vuonna 1998 syntyneestä miehestä, jonka epäillään kuljettaneen henkilöautoa, on havaintoja välittömästi onnettomuuden jälkeen ja myös hänen epäillään loukanneen itseään kolarissa.

Kuljettajaksi epäillyllä miehellä ei ole ajo-oikeutta ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lue myös: Moottoritiellä peräänajo 120 km/h – kuljettaja ei osannut sanoa törmäykselle mitään syytä

Kommentoi Facebookissa