Nokkakolari vaati kahden ihmisen hengen – kummankin henkilöauton kuljettajat menehtyivät

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja onnettomuuteen johtaneiden syiden selvittelyä.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja onnettomuuteen johtaneiden syiden selvittelyä. (Kuva AOP)

Toisen auton matkustaja loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi.

NOKKAKOLARI Nurmijärven Nukarilla, tiellä 45, tapahtui torstaina 15.7.2021 noin klo 19.55 kahden henkilöauton nokkakolari, jossa menehtyi kaksi henkilöä. Lisäksi yksi henkilö loukkaantui vakavasti.

Onnettomuus sattui, kun pohjoisen suuntaan ajanut henkilöauto päätyi toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulijoiden kaistalle ja törmäsi vastaan tulleeseen henkilöautoon. Onnettomuudessa menehtyi vastaantulijoiden kaistalle ajautuneen auton kuljettaja sekä omalla kaistallaan etelän suuntaan ajaneen henkilöauton kuljettaja.

– Tutkinnassa on selvinnyt, että kolarissa on syytä epäillä tahallisuutta. Tapahtumasta on kirjattu poliisille ilmoitukset taposta ja tapon yrityksestä, kertoo komisario Elina Katajamäki.

Teoista epäilty on toinen onnettomuudessa kuolleista. Vakavan tapauksen kyseessä ollessa poliisi suorittaa esitutkinnan vaadittavassa laajuudessa, jotta tapahtumaolosuhteet saadaan selville, vaikka rikosoikeudellista vastuuta ei ole enää kohdennettavissa epäillyn kuoltua.

– Muuten tapauksen tutkinta jatkuu kuolemansyyntutkintana, jonka tulokset ovat lain mukaan salassa pidettävää tietoa, Katajamäki jatkaa.

Etelän suuntaan ajaneen auton matkustaja loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi.

Lue myös: Kaksi moottoripyörää törmäsi toisiinsa yöllä – kolme henkilöä menehtyi

Kommentoi Facebookissa