Norwich nollattiin – kovaan kouluun joutunut Teemu Pukki pimennossa

Teemu Pukki pelasi Valioliigassa Norwichin joukkueessa (Kuva: Norwich City)

Teemu Pukki pelasi Valioliigassa Norwichin joukkueessa. (Kuva Norwich City)

Teemu Pukin edustama Norwich jatkaa Valioliigan peränpitäjänä hävittyään Aston Villalle 0-2.

JALKAPALLO Teemu Pukin edustaman Norwich jatkaa Valioliigassa jumbosijalla hävittyään tiistain kotiottelunsa. Aston Villa voitti Jacob Ramseyn ja Ollie Watkinsin maaleilla 2-0.

Norwichin esitys oli luvalla sanoen vaisu. Teemu Pukki joutui kovaan kouluun ja oli ottelussa pimennossa, mikä oli Villan topparin Tyrone Mingsin hyvyyttä.

Aston Villa tiesi tietysti hyvin, että Pukin tarkka vartiointi riisuisi Norwichin tehokkaasti aseista. Mings oli Pukille tällä kerralla aivan liian kova vastus.

Tosin pientä jossiteltavaa Pukille jäi. Mings näytti työntävän Pukin selästä kumoon, mutta erotuomari oli eri mieltä asiasta Pukin protestoinneista huolimatta.

Ottelussa nähtiin tyly esimerkki Valioliigan tasoeroista. Aston Villa on sarjan keskikastia sen sijoituksensa ollessa sarjataulukossa yhdeksäs. Norwichia vastaan joukkueella oli selkeästi yliote, mikä ei sinänsä ollut yllättävää joukkueiden pelaajamateriaalia vertailtaessa.

Toisessa Valioliigan tiistain ottelussa nähtiin vieläkin tylympi tasoero. Kärkijoukkue Manchester City murskasi Leeds Unitedin peräti 7-0.

Takavuosien huippuseura Leeds on palannut pääsarjatasolle, mutta kärkeen joukkueella ei nykyisellä pelaajamateriaalillaan ole asiaa. Sijoitus Leedsillä on sarjassa 17:s.

Leeds on kuusi pistettä jumboryhmä Norwichia edellä. Vaikka Norwich hävisikin Aston Villalle, ei vielä kannata ennustella, että Norwich putoaisi sarjasta tämän kauden jälkeen takaisin Championshipiin. Kausi ei ole edes puolessavälissä.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Mestareiden liigan arvonnassa uskomatonta sekoilua

Kommentoi Facebookissa