Nuori kuorma-autonkuljettaja onnettomuudessa – hiekkalastissa ollut auto suistui moottoritiellä kyljelleen

Kuorma-autoa kuljettanut 19-vuotias kuopiolaismies sai sairaalahoitoa vaatineita vammoja.

Kuorma-autoa kuljettanut 19-vuotias kuopiolaismies sai sairaalahoitoa vaatineita vammoja. (Kuvituskuva AOP)

Poliisi kritisoi onnettomuuspaikalla häiritsevästi kuvanneita ohikulkijoita.

LIIKENNETURVALLISUUS Poliisi, pelastus ja ensihoito saivat keskiviikkona klo 08.28 ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Kuopion Kallansilloilta.

Ilmoitustietojen mukaan Kuopiosta pohjoiseen matkalla ja hiekkalastissa ollut kuorma-auto oli suistunut kyljelleen moottoritien kaistojen väliin ja katkaissut muun muassa valaisinpylvään. Hieman myöhemmin tuli ilmoitus etelään matkalla olleesta henkilöautosta, joka oli törmännyt tiellä olleeseen pylvääseen

Paikalle tulleet viranomaiset jatkoivat sivullisten aloittamaa liikenteenohjausta, irrottivat kuljettajan kaatuneesta kuorma-autosta ja toimittivat hänet ambulanssilla sairaalaan

– Hätäkeskukseen ilmoituksen tehneet ja ensin onnettomuuspaikalle tulleet henkilöt toimivat esimerkillisesti ohjaten ja varoittaen muuta liikennettä. Pelastus- ja raivaustoimien aikana viranomaistoimintaa sen sijaan vaikeuttivat onnettomuuspaikkaa aktiivisesti kuvanneet ohikulkijat. Kiitos ensin mainituille, jälkimmäisille mietittäväksi, haluaisitteko itseänne kuvattavan, jos olette avun tarpeessa, Itä-Suomen poliisilaitos kritisoi tiedotteessaan.

Kuorma-autoa kuljettanut 19-vuotias kuopiolaismies sai sairaalahoitoa vaatineita vammoja, henkilöauton kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä valaisinpylvääseen. Molemmat ajoneuvot hinattiin pois onnettomuuspaikalta ja tie saatiin raivattua auki liikenteelle klo 11.07.

Polisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lue myös: Henkilöauto tuli väärää kaistaa rekkaa vastaan moottoritiellä – 65-vuotias nainen kuoli välittömästi

Kommentoi Facebookissa