Nuori mies hyökkäsi koiraa kävelyttäneen naisen kimppuun – poliisi kaipaa havaintoja

Mies oli poistunut metsän kautta mahdollisesti Kuopiontien ja Kajaanintien suuntaan.

Mies oli poistunut metsän kautta mahdollisesti Kuopiontien ja Kajaanintien suuntaan. (Kuva AOP)

Poliisi pyytää vihjeitä Joensuussa tapahtuneesta väkivallanteosta.

PAHOINPITELY Itä-Suomien poliisi sai 8.8.2020 klo 18.25 ilmoituksen Joensuun Kanervalassa kevyenliikenteen väylällä tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Nainen oli kävelyttänyt koiraansa Kuopiontien ja Vanamokadun välissä kulkevalla kevyenliikenteen väylällä, jolloin vastaan kävellyt nuori mies oli hyökännyt naisen kimppuun kohdistaen naiseen rajua väkivaltaa.

Mies oli poistunut metsän kautta mahdollisesti Kuopiontien ja Kajaanintien suuntaan. Epäilty tekijä on normaalivartaloinen nuori, noin 20–30-vuotias mies. Hänellä oli yllään musta lippalakki ja tumma huppari.

Poliisi pyytää havaintoja mahdollisesta tekijästä ja hänen liikkeistään sekä itse tapahtumasta. Tapahtumapaikka on Kuopiontien ja Vanamokadun välisellä alueella Kanervalassa. Lisäksi poliisi pyytää tietoja mahdollisista Kanervalan alueella sijaitsevista asukkaiden valvontakameroista

Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa joko sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai rikostutkijalle numeroon 029 545 6318.

Lue myös: Iäkäs nainen ryöstettiin veitsellä uhaten porttikäytävässä – poliisi etsii kolmekymppistä poninhäntäistä naista

Kommentoi Facebookissa