Nuorten auto suistui tieltä katolleen – yksi nuori menehtyi, neljä henkilöä loukkaantui

Onnettomuudessa menehtyi vuonna 2002 syntynyt mieshenkilö.

Onnettomuudessa menehtyi vuonna 2002 syntynyt mieshenkilö. (Kuva AOP)

Poliisi muistuttaa, että kuva- tai videomateriaalia onnettomuudesta ei tule jakaa sosiaalisessa mediassa.

ONNETTOMUUS Hyvinkäällä Kaltevantiellä tapahtui lauantaina 21.8.2021 liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto suistui tieltä ja kääntyi sen jälkeen ympäri katolleen. Hätäkeskus sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 15.58.

Paikalle lähti useita poliisin, ensihoidon ja pelastuslaitoksen yksiköitä sekä onnettomuustutkintalautakunta. Onnettomuudessa menehtyi vuonna 2002 syntynyt mieshenkilö. Autossa oli yhteensä viisi henkilöä, neljä henkilöä loukkaantui. Loukkaantuneista henkilöistä yksi loukkaantui vakavasti, kolme lievemmin. Kaikki autossa olleet olivat iältään nuoria. Onnettomuudessa ei ollut yllä mainittujen henkilöiden lisäksi muita altistuneita tai osallisia.

Tapaus on siirtynyt rikostutkintaan, jossa poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja onnettomuuteen johtaneita syitä. Asiaa tutkitaan alustavasti törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Poliisi ei ota tässä vaiheessa kantaa muihin mahdollisiin rikosnimikkeisiin.

Poliisi haluaa muistuttaa, että mahdollista kuva- tai videomateriaalia onnettomuudesta ei tule jakaa eteenpäin sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Kaksi henkilöautoa ajoi kilpaa – eteen kääntyneeseen törmännyt pyöri ojassa sadan metrin matkan

Kommentoi Facebookissa