Nuorten seurue vietti viikonloppua omakotitalossa – riidan seurauksena nuori mies ammuttiin

Tapahtumien kulku on pääpiirteissään poliisin tiedossa ja rikoksesta epäillyt ovat olleet yhteistyöhaluisia.

Tapahtumien kulku on pääpiirteissään poliisin tiedossa ja rikoksesta epäillyt ovat olleet yhteistyöhaluisia. (Kuva AOP)

Poliisi tutkii Kouvolan Liikkalassa tapahtunutta tappona ja epäilty on vangittu.

TAPPO Kaakkois-Suomen poliisi tutkii Kouvolan Liikkalassa yksityisasunnossa 29.11.2019 tapahtunutta epäiltyä henkirikosta tappona. Tähän mennessä suoritetun esitutkinnan perusteella on selvinnyt, että nuorisoseurue oli kokoontunut viettämään yhteistä aikaa omakotitalokiinteistölle. Seurueessa oli nautittu päihteitä ja vietetty yhteistä aikaa.

Seurueen jäsenille oli tullut keskenään riitaa, mikä oli päättynyt ikävin seurauksin, yhden henkilön ampumiseen ja kuolemaan. Ampumisen seurauksena menehtyi kouvolalainen vuonna 1997 syntynyt mies. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni kaksi seurueen jäsentä, kouvolalaiset vuonna 1997 ja 1998 syntyneet miehen ja naisen.

Poliisi on jatkanut esitutkintaa tiiviisti viikonlopun ajan, keskittyen tapahtumapaikan tutkintaan ja asianosaisten kuulusteluun. Tapahtumien kulku on pääpiirteissään poliisin tiedossa ja rikoksesta epäillyt ovat olleet yhteistyöhaluisia asian selvittämisessä.

Kymenlaakson käräjäoikeus on 2.12.2019 vanginnut taposta epäillyn kouvolalaisen vuonna 1997 syntyneen miehen. Poliisi vapautti pidätettynä olleen naisen sunnuntaina, koska perusteita hänen kiinnipitämiseen ei enää ollut.

Lue myös: Mies uhkasi kolmea henkilöä ampuma-aseella – uhkailun kohteet ottivat aseen kovakouraisesti pois

Kommentoi Facebookissa