Olli Jokisen Jukurit pudonnut jumboksi

Mikkelin Jukurit pelaa Olli Jokisen komennossa (Kuva AOP)

Mikkelin Jukurit pelaa Olli Jokisen komennossa. (Kuva AOP)

Olli Jokisen Jukurit suli JYP-ottelussa ja jatkaa SM-liigan sarjataulukon peränpitäjänä.

JÄÄKIEKKO Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit lähti kauteen ison julkisuusmyllyn saattelemana. Jokisella on mahtavat meriitit pelaajana, mutta valmentajana ei juurikaan kokemusta.

Jokisen pesti on kyseenalaistettu ja irvailijat saavat nyt vettä myllyynsä, kun Jukurit on sarjassa jumbona. Keskiviikkona Jukurit johti JYPiä vastaan 2-0, mutta hävisi ottelun lopulta maalein 2-3.

Päätöserässä Jukurien sulaminen oli varsin nopeaa. Adam Brodecki, Samuel Valkeejärvi sekä Patrik Siikanen nostivat JYPin viiden minuutin sisään tasoihin ja ohi.

JYP on kovassa iskussa. Se on voittanut viisi ottelua putkeen ja on viidentenä sarjassa. Jukurit on viimeisenä. Sen tappioputki on nyt neljän ottelun mittainen.

Jarno Pikkaraisen tulo HPK:n päävalmentajaksi jääkiekon SM-liigassa on kääntänyt seuran suunnan. Keskiviikkona joukkue otti todella kovan päänahan kaadettuaan Vaasassa Sportin 4-2-lukemin. HPK:sta tuli samalla ensimmäinen joukkue tällä kaudella, joka on pystynyt yllättämään Sportin Vaasassa.

HPK on pelannut Jarno Pikkaraisen alaisuudessa nyt kolme ottelua ja voittanut ne kaikki ja ottanut täydet yhdeksän pistettä. Se on sarjassa sijalla 12. Sportilla oli mahdollisuus nousta SM-liigan kärkeen, mutta tappionsa myötä se jatkaa edelleen kakkosena.

Tampereen Ilveksen reissu Lahteen ei mennyt ihan putkeen keskiviikkona, kun se kohtasi Pelicansin. Pelicans kaatoi Ilveksen 2-1-lukemin ja kaiken lisäksi myös Ilveksen maalivahti Marek Langhamer loukkaantui.

Pelicans voitti jo neljännen ottelunsa putkeen ja on sarjassa edelleen kolmantena. Ilvekselle tappio oli puolestaan jo neljäs putkeen ja se on sijalla 11.

KalPan alkukausi SM-liigassa on ollut vaikea, mutta keskiviikkona se nousi 2-1-jatkoaikavoittoon KooKoosta. KalPa on sarjassa nyt kahdeksantena ja KooKoo kuudentena.

Teksti Otto Palojärvi ja Ville Hirvonen

Lue myös: Vuonna 2004 syntynyt pelaaja häikäisee SM-liigassa

Kommentoi Facebookissa