Omakotitaloihin tunkeuduttiin keskellä kirkasta päivää – perheen lapsi oli kotona

Asuntoon tunkeutui kaksi miestä, jotka tallentuivat valvontakameraan.

Asuntoon tunkeutui kaksi miestä, jotka tallentuivat valvontakameraan. (Kuvituskuva Fotolia)

Lapseen ei ole kohdistettu uhkaa, mutta hän on säikähtänyt tilannetta.

TÖRKEÄ VARKAUS Kemissä tapahtui 23.3.2021 noin kello 12–13.30 Neidonkengänkierroksella törkeä varkaus, jossa omakotitaloon tunkeuduttiin perheen lapsen ollessa kotona. Lapseen ei ole kohdistettu minkäänlaista uhkaa, mutta hän on säikähtänyt tilannetta.

Asuntoon tunkeutui kaksi miestä, jotka tallentuivat valvontakameraan. Miehet tulivat paikalle farmarimallisella punaisella Volvo V40:lla. Toinen miehistä on 45-vuotias, hänellä oli yllään musta pipo, musta takki ja harmaamustat housut. Toinen miehistä oli 25-vuotias ja hänellä oli yllään vihreä huppari ja tummat housut. Toinen miehistä on vaihdellut vaatetustaan pariin otteeseen, hänellä on ollut välillä yllään punainen huppari ja välillä keltainen takki.

Miehet saivat mukaansa useiden tuhansien eurojen arvosta omaisuutta. Samoihin aikoihin Tervalammenkadulla murtauduttiin omakotitalon yhteydessä olevaan autotalliin, josta anastettiin omaisuutta useiden tuhansien eurojen arvosta.

Poliisi on tunnistanut kaksikon ja tapasi kyseisen henkilöauton liikenteestä myöhemmin. Autosta kiinniotettiin poliisin tuntemat 46-vuotias mies ja 34-vuotias nainen. Autosta löydettiin jonkin verran asianomistajilta anastettua omaisuutta.

Poliisi on tunnistanut kaksi muuta miestä, mutta ei ole tavoittanut heitä. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot asutusalueella liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä p.0295466156 tai meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi

Lue myös: Autoliikkeen murto tallentui valvontakameraan – kaksi miestä kantoi yli 100 kiloa painavaa avainkaappia

Kommentoi Facebookissa