Pääministeri Sanna Marin jää etätöihin varotoimenpiteenä – Kesärannan työntekijän lähipiirissä koronatartunta

Kyseinen henkilö ei ole Kesärannassa työskennellessään kohdannut pääministeri Sanna Marinia, hänen perhettään eikä pääministerin esikuntaa.

Kyseinen henkilö ei ole Kesärannassa työskennellessään kohdannut pääministeri Sanna Marinia, hänen perhettään eikä pääministerin esikuntaa. (Kuva Laura Kotila/ Valtioneuvoston kanslia)

Pääministeri testataan koronaviruksen varalta, hän on oireeton ja voi hyvin.

KORONAVIRUS Pääministeri Sanna Marin työskentelee toistaiseksi virka-asunnossaan Kesärannassa. Pääministeri on etätöissä varotoimenpiteenä.

Pääministeriä on keskiviikkona 22. huhtikuuta työpäivän päätteeksi informoitu siitä, että Kesärannassa on viime viikon lopulla työskennellyt henkilö, jonka lähipiiriin kuuluva henkilö on saanut positiivisen tuloksen Covid19-testissä.

Kesärannassa työskennellyt henkilö on edelleen oireeton, ja hän on ollut karanteenissa heti oireiden ilmaannuttua lähipiirissään. Kyseinen henkilö ei ole Kesärannassa työskennellessään kohdannut pääministeriä, hänen perhettään eikä pääministerin esikuntaa.

Altistumisen mahdollisuus on hyvin matala. Pääministeri testataan koronaviruksen varalta ja hän työskentelee toistaiseksi Kesärannasta käsin etäyhteyksiä hyödyntäen. Pääministeri on oireeton ja voi hyvin.

Torstaina 23. huhtikuuta Sanna Marin osallistuu etäyhteydellä EU-ministerivaliokunnan kokoukseen, suuren valiokunnan kuulemiseen sekä Eurooppa-neuvoston videokokoukseen.

Lue myös: Suuret kesätapahtumat sallitaan aikaisintaan elokuussa – koulujen avaamisesta päätetään ensi viikolla

Kommentoi Facebookissa