Pakettiauto törmäsi suojatietä ylittäneeseen jalankulkijaan – kuljettaja väliaikaiseen ajokieltoon

Pakettiauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. (Kuvituskuva VNK)

Yhteentörmäyksen jälkeen pakettiauto ajautui tien reunassa olleeseen puuhun.

LIIKENNETURVALLISUUS Poliisi sai lauantaina puolenpäivän aikoihin tiedon jalankulkijan ja pakettiauton välisestä yhteentörmäyksestä Laitilan keskustassa.

Tapahtumapaikalla selvisi, että jalankulkija oli ylittänyt Kaukolantietä suojatietä pitkin, kun samaan aikaan suojatietä oli lähestynyt pakettiauto Vihtorinkadun risteyksen suunnasta. Pakettiauton kuljettaja havaitsi suojatietä ylittäneen jalankulkijan liian myöhään eikä ehtinyt pysäyttää kuljettamaansa pakettiautoa. Pakettiauto törmäsi jalankulkijaan. Pakettiauton ja jalankulkijan yhteentörmäyksen jälkeen pakettiauto ajautui tien reunassa olleeseen puuhun.

Tapahtuma-aikana tienpinta oli sohjoinen. Jalankulkija loukkaantui pakettiauton törmätessä häneen. Pakettiauton kuljettaja ei loukkaantunut tapahtuneessa ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. Poliisi määräsi pakettiauton kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon.

Lue myös: Autoilija tuli risteykseen kolmion takaa ja törmäsi pyöräilijään – lapsi vietiin helikopterilla sairaalaan

Kommentoi Facebookissa