Pakettiautosta löytyi anastetuksi epäiltyjä kesä- ja talvirenkaita – poliisi etsii oikeita omistajia

Poliisin pysäyttämät miehet eivät osanneet kertoa renkaiden alkuperää.

Poliisin pysäyttämät miehet eivät osanneet kertoa renkaiden alkuperää. (Kuvituskuva Fotolia)

Kuljettaja oli keski-ikäinen mies ilman ajo-oikeutta ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

VARKAUS Hämeen poliisi puuttui Lahdessa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä liikennerikokseen ja sen selvittämisen yhteydessä ajoneuvosta löytyi anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Partio tapasi keski-ikäisen miehen kuljettamassa pakettiautoa ilman ajo-oikeutta huumausaineiden vaikutuksen alaisena aamuyön tunteina Lahden keskustassa.

Pysäytystilanteessa partio havaitsi auton tavaratilassa olevan auton renkaita ja vanteita, joiden alkuperää ei autoa kuljettanut mies eikä kyydissä ollut nelikymppinen mies osannut kertoa. Molemmat miehet otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.

Juttuvinkki: Vanha rengas tuo osaavissa käsissä iloa puutarhaan – vinkkejä askartelijoille pihakeinusta terassipöytään

Ajoneuvosta löytyi muun muassa yli 20 kappaletta auton kesä- ja talvirenkaita. Osassa renkaista on myös vanteet. Renkaiden leveydet ovat 225 mm ja 255 mm sekä vannekoot 17-20 tuumaa.

Asiasta kirjattiin rikosilmoitus varkaudesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta. Poliisi etsii renkaille omistajia ja pyytää ottamaan yhteyttä puhelimitse 0295 414 222 tai sähköpostitse vihjeet.hame@poliisi.fi.

  • EDIT 22.7.: Poliisi kertoo renkaiden omistajan löytyneen

Lue myös: Helteinen kesä ja kuuma asvaltti kuluttivat renkaita – rengasratsia paljastaa syyskunnon

Kommentoi Facebookissa