Pakomatka autolla päättyi koulun aitaan – oppilaat olivat samaan aikaa pihalla välitunnilla

Auton kuljettaja jatkoi pakoaan juosten, mutta poliisi otti hänet kiinni lähistöltä.

Auton kuljettaja jatkoi pakoaan juosten, mutta poliisi otti hänet kiinni lähistöltä. (Kuva AOP)

Kukaan ei loukkaantunut, kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja muista rikoksista.

PAKOMATKA Henkilöauton kuljettaja ajoi Helsingissä poliisia karkuun Pasilasta Käpylään ja törmäsi lopulta koulun aitaan Tursontiellä. Aita hajosi törmäyksen seurauksena.

– Kuljettaja yritti jarruttaa ennen törmäystä, mutta auto ei pysähtynyt ajoissa. Koulun oppilaat olivat tapahtumahetkellä ulkovälitunnilla, mutta kukaan ei loukkaantunut, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mika Helminen Helsingin poliisilaitokselta

Auton kuljettaja jatkoi pakoaan juosten, mutta poliisi otti hänet kiinni lähistöltä. Pakeneva kuljettaja hyppi paetessaan lähitalojen aitojen yli ja yhden pihan aita rikkoontui.

Poliisille selvisi, että miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Lisäksi hänen hallustaan löytyi huumausainetta. Tehdyn huumausainepikatestin mukaan hän oli huumeiden vaikutuksen alaisena myös takaa-ajon aikana.

Poliisi vei miehen Pasilan poliisivankilaan törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausainerikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja vahingonteosta epäiltynä.

Lue myös: Pappa lähti pakomatkalle – 70-vuotias mies kiihdytti autollaan poliisia karkuun

Kommentoi Facebookissa