Pekka Rinne torjui taas lähes kaiken – NHL:n konferenssifinaali voiton päässä

Pekka Rinne väistyi Stanley Cupin -finaalissa maalin suulta, kun Pittsburgh vyörytti kotihallissaan.

Pekka Rinne väistyi Stanley Cupin -finaalissa maalin suulta, kun Pittsburgh vyörytti kotihallissaan. (Kuva AOP)

Suomalaishyökkääjät ovat sen sijaan juuttuneet nelosketjuihin.

JÄÄKIEKKO Nashville Predatorsin kokenut maalivahti Pekka Rinne pelaa hienoa pudotuspelikevättä. Muuriksi nimetyllä maalivahdilla oli kolmas nollapelikin lähellä, kun Nashville kaatoi St. Louis Bluesin maalein 2–1.

Pekka Rinteen lisäksi joukkueen onnistujia oli puolustaja Ryan Ellis, joka laukoi joukkueen avausmaalin sekä piti maalinedustaa tehokkaasti puhtaana. Rinteen nollapeli kuihtui kokoon, kun Joel Edmundson ampui lyöntilaukauksella maalikehikon kautta St. Louisille kavennuksen neljä minuuttia ennen päätössummeria.

Nashvillen Miikka Salomäki paini joukkueen nelosketjussa, ja haalarikenttään oli pudotettu myös St. Louisin taiturina tunnettu suomalaishyökkääjä Jori Lehterä. Lehterä sai silti syöttöpisteen Bluesin kavennusmaaliin. Nashville on enää voiton päässä konferenssifinaaleista, kun se johtaa ottelusarjaa voitoin 3–1.

Yön toisessa ottelussa New York Rangersin oli voitettava Ottawa Senators, jotta joukkue ei joutuisi selkä seinää vasten. Kotiottelussa Madison Square Gardenissa Rangers vei ottelua heti avauserästä lähtien, ja voitti pelin maalein 4–1. Otteluvoitot tässä parissa ovat nyt Ottawalle 2–1.

  • Videolla ottelukooste pelistä Nashville–St. Louis

http://

NHL:n pudotuspelit 3.5.2017

NY Rangers–Ottawa 4–1 (otteluvoitot 1–2)

Nashville–St. Louis 2–1 (otteluvoitot 3–1)

NAS: Pekka Rinne 31 torjuntaa

STL: Jori Lehterä 0+1

Kommentoi Facebookissa