Perheenäiti oli kadonnut ja läheiset pyysivät apua – etsinnät päättyivät onnellisesti

Johanna Nyqvistin kanssa samaan aikaan katosi perheen auto musta Volvo V50, joka on saman tyyppinen kuin kuvassa.

Johanna Nyqvistin kanssa samaan aikaan katosi perheen auto musta Volvo V50, joka on saman tyyppinen kuin kuvan auto. (Kuva Ifcar ja poliisi)

Tapahtumaan oletettiin liittyvän samaan aikaan Heinolasta kadonnut perheen auto.

POLIISI Hämeen poliisi pyytää havaintoja kadonneesta heinolalaisesta 38-vuotiaasta perheenäidistä Johanna Nyqvististä. Viimeisin havainto hänestä on kotoaan Heinolassa maanantaiaamulta 18.12.2017. Tuon jälkeen hänestä ei ole saatu tietoja tai havaintoja.

Nyqvist on ruumiinrakenteeltaan hoikka, noin 165 cm pitkä, ja hänellä on pitkät tummat hiukset, jotka on takaa hiusten alta värjätty punaisiksi. Nyqvistin katoamiseen saattaa liittyä samaan aikaan kadonnut perheen auto, musta V50-mallinen Volvo, jonka rekisteri on FKI-940.

Nyqvistin läheiset antoivat poliisille kadonneen kuvan julkaistavaksi ja toivovat median apua hänen löytämisekseen. Nyqvist saattaa olla välittömässä sairaalahoidon tarpeessa.

Kaikki tiedot Johanna Nyqvististä ja mainitusta autosta pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi tai akuuteissa tilanteissa puhelimitse lähimpään poliisiin.

  • Edit 23.50: Omaiset ovat ilmoittaneet Facebookissa, että etsitty on löytynyt ja turvassa. Omaiset kiittävät avusta ja poliisi vahvistaa tiedon kadonneen löytymisestä.

Kommentoi Facebookissa