Perheloma Lapissa sai järkyttävän päätöksen – kolme kuoli tulipalossa, yksi pelastui

Palossa tuhoutunut rakennus oli kaksikerroksinen hirsirakenteinen mökki, joka oli vuokrattu eteläsuomalaiselle perheelle.

Palossa tuhoutunut rakennus oli puolitoistakerroksinen hirsirakenteinen mökki, joka oli vuokrattu eteläsuomalaiselle perheelle. (Kuva Lapin poliisi)

Poliisi avustaa asiassa aloitetun onnettomuustutkinnan suorittamisessa.

ONNETTOMUUS Kolme henkilöä menehtyi Kittilän Levillä perjantain vastaisena yönä tapahtuneessa tulipalossa. Vapaa-ajan käytössä ollut kiinteistö tuhoutui palossa. Palon raivaus- ja tutkintayöt ovat jatkuneet viikonvaihteessa, paikalla on ollut poliisin ja pelastuslaitoksen henkilöstöä.

– Tapahtumapaikalta saatujen tietojen perusteella mikään ei viittaa rikokseen. Poliisi tutkii asiaa palon- ja kuolemansyyn selvittämisenä, tutkinnanjohtajana toimiva rikoskomisario Kirsi Huhtamäki kommentoi.

Palossa tuhoutunut rakennus oli kaksikerroksinen hirsirakenteinen mökki, joka oli vuokrattu lomamatkalla olleelle eteläsuomalaiselle perheelle. Palon syttymishetkellä kaksikerroksisessa mökissä oli ollut sisällä neljä henkilöä.

Alakerrassa nukkumassa ollut henkilö oli herännyt palovaroittimen ääneen ja hän oli pelastautunut ulos palavasta rakennuksesta. Yläkerrassa nukkumassa olleiden kolmen henkilön pelastamiseksi ei ollut tehtävissä mitään.

Poliisi avustaa Onnettomuustutkintakeskusta asiassa aloitetun tutkinnan suorittamisessa. Palossa menehtyneiden henkilöiden lähiomaiset on tavoitettu ja yksityisyyden suojaamiseksi poliisi ei anna enempää tietoa mökin vuokranneesta henkilöistä.

Lue myös: Hotelli Iso-Syötteen rajun tulipalon todennäköinen syy – alakerran sviitin takassa olleet vuotokohdat

Kommentoi Facebookissa