Pohjanmaalla tapettiin sukulaismies puukolla – epäilty tekijä romutti autonsa tierumpuun

Poliisin paikkatutkinnassa selvisi, että liikenteessä menehtynyt mies on sama, joka ilmoitti hätäkeskukseen puukotuksesta.

Poliisin paikkatutkinnassa selvisi, että liikenteessä menehtynyt mies on sama, joka ilmoitti hätäkeskukseen puukotuksesta. (Kuva AOP)

Henkilöauto oli pahasti ruhjoutunut ja menehtynyt mieskuljettaja jouduttiin leikkaamaan irti autosta.

TAPPO Eilen illalla klo 18.11 hätäkeskus vastaanotti ilmoituksen puukotuksesta Lapualla. Tapahtumapaikalla poliisit löysivät vakavasti loukkaantuneen, mutta tajuissaan olevan uhrin omakotitalosta. Uhri kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan, jossa hän menehtyi muutama tunti myöhemmin.

Kello 18.22 hätäkeskukselle tuli ilmoitus henkilöauton rajusta ulosajosta Vaasantiellä Lapualla. Henkilöauto oli suoralla tiellä kovalla vauhdilla törmännyt peltoliittymän tierumpuun. Henkilöauto oli pahasti ruhjoutunut ja menehtynyt mieskuljettaja jouduttiin leikkaamaan irti autosta.

Poliisin paikkatutkinnassa selvisi, että liikenteessä menehtynyt mies on sama, joka ilmoitti hätäkeskukseen puukotuksesta. Miestä epäillään myös itse puukotuksesta, jota tutkitaan tappona. Uhri ja epäilty ovat toisilleen sukua.

Poliisin tutkinta jatkuu lähinnä kuolemansyyn tutkintana, koska sekä uhri että epäilty ovat kuolleet.

Lue myös: Nainen vangittiin epäiltynä henkirikokseen – teräaseella tehdyn teon uhrina toinen nainen

Kommentoi Facebookissa