Poliisi epäilee 16- ja 17-vuotiaita poikia tapon yrityksestä – epäillyt ja uhri eivät ole tuttuja toisilleen

Poliisi otti kiinni kaksi nuorta tamperelaista poikaa epäiltyinä tapahtumiin.

Poliisi otti kiinni kaksi nuorta tamperelaista poikaa epäiltyinä tapahtumiin. (Kuva AOP)

Poliisi pyytää Tampereella Kaupin ulkoilualueella liikkuneilta havaintoja kyseisestä kaksikosta.

TAPON YRITYS Tiistaina noin kello 13.00 Sisä-Suomen poliisi Tampereella sai tehtävän Kaupin ulkoilualueelle väkivaltatilanteen vuoksi. Alueelta tuli useampi soitto hätäkeskukseen.

Poliisi otti kiinni kaksi nuorta tamperelaista poikaa epäiltyinä tapahtumiin. Kiinniotto tapahtui hieman ennen kello 14.00. Epäillyt ovat 16- ja 17-vuotiaita ja tällä hetkellä molempia epäillään tapon yrityksestä. Miespuolinen uhri on toimitettu Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Epäillyt ja uhri eivät ole tuttuja toisilleen. Alueella samaan aikaan liikkuneet naiset ja lapset eivät ole olleet vaarassa ennen tekoa, eikä sen jälkeenkään.

Poliisi pyytää Kaupin ulkoilualueella klo 12.00–14.00 liikkuneilta havaintoja kyseisestä kaksikosta. Ensimmäinen pojista oli pukeutunut mustiin collegehousuihin sekä mustaan maihinnousutakkiin, jossa on koristeena leijonamerkki. Toisella oli yllään tummaa collegevaatetusta. Molemmilla oli päässään pääväriltään mustat lippikset.

Havainnot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamalla klo 8–16 numeroon 0295 445 317.

Lue myös: Nuorisokolmikko ryösti alle 15-vuotiaan lapsen – autoseurue oli aiemmin uhkaillut lenkkeilijää puukolla

Kommentoi Facebookissa