Poliisi etsii kolmea kadonnutta henkilöä ja julkaisi tuntomerkit – yleisöltä pyydetään mahdollisia havaintoja

Poliisi julkaisi etsittävien henkilöiden tuntomerkit ja toivoo vihjeitä.

Poliisi julkaisi etsittävien henkilöiden tuntomerkit ja toivoo vihjeitä. (Kuva AOP)

Mikäli tuntomerkkeihin sopivista henkilöistä on näköhavaintoja, ne voi soittaa suoraan hätäkeskukseen.

KADONNEET Poliisi etsii Seinäjoella juhannusaattona noin klo 19 aikaan kodistaan poistunutta, 78-vuotiasta naista. Viimeinen näköhavainto henkilöstä on 19.30–20.00 väliseltä ajalta, jolloin hänen on nähty kävelevän Sammonkatua Kalevalantien suuntaan.

Tuntomerkit ovat pituus noin 160 cm, harmahtavat hiukset, mustat housut, violetti puolipitkä pusero, musta pipo sekä musta olkalaukku. Henkilö on liikkeellä kävellen. Mahdolliset havainnot pyydetään ilmoittamaan joko hätäkeskukseen 112 tai Pohjanmaan poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 440 513.

Mäntyharjulla on poliisilla etsintätehtävä. Huuhtjärven-Hiukkasen alueella on kadoksissa 59-vuotias nainen. Hänellä on yllään musta takki ja mustat housut sekä reppu. Etsittävästä naisesta ei ole havaintoja puolen yön jälkeen. Mikäli tuntomerkkeihin sopivasta naisesta on näköhavaintoja, ne voi soittaa suoraan hätäkeskukseen numeroon 112.

Kärsämäellä katosi kotoaan Tähteläntieltä vuonna 1954 syntynyt mies. Hän on liikkeellä vihreällä miesten maastopyörällä. Hänellä on yllään todennäköisesti musta T-paita, farkkushortsit ja harmaa fleecehuppari. Hän on hoikkavartaloinen ja harmaatukkainen.

Mahdollisista näköhavainnoista pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen numeroon 112 ja muut vihjeet poliisin vihjepuhelimeen 0295 416194.

  • Uutista päivitetään: Poliisi ilmoittaa Mäntyharjulla kadonneen naisen löytyneen. Kärsämäellä kadonnut mies löytyi kuolleena, tapahtumaan ei epäillä liittyvän rikosta.

Lue myös: Poliisikoira löysi yöllä kadonneen muistisairaan naisen – hengissä läheisen taloyhtiön pihalla

Kommentoi Facebookissa