Poliisi etsii vaaleaa keski-ikäistä naista – suojatiellä ollut jalankulkija menehtyi liikenneonnettomuudessa

Kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden tutkinta jatkuu edelleen poliisissa.

Kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden tutkinta jatkuu edelleen poliisissa. (Kuva AOP)

Poliisi pyytää kuljettajaa itse ilmoittautumaan tapauksen selvittämistä varten.

ONNETTOMUUS Vantaalla Läntisellä Valkoisenlähteentiellä tapahtui torstaina 27.9.2018 noin klo 16.20 henkilöauton ja jalankulkijan välinen liikenneonnettomuus suojatiellä.

Silminnäkijän mukaan autoa kuljettanut nainen oli pysäyttänyt autonsa tapahtumapaikan läheisyyteen, tullut ulos autosta katsomaan tilannetta, mutta poistunut tämän jälkeen paikalta.

Onnettomuudessa loukkaantunut vuonna 1941 syntynyt nainen kuljetettiin sairaalaan, jossa hän menehtyi saamiinsa vammoihin. Kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden tutkinta jatkuu edelleen Itä-Uudenmaan poliisissa. Useita tapahtuman silminnäkijöitä on kuultu ja eri tutkintatoimenpiteitä tehty.

Itä-Uudenmaan poliisi uskoo, että tapahtumasta julkaistut tiedotteet ja sosiaalisen median julkaisut ovat tavoittaneet myös liikenneonnettomuudessa osallisena olleen kuljettajan, vaaleahiuksisen, arviolta keski-ikäisen naisen.

Poliisi pyytääkin edelleen kuljettajaa itse ilmoittautumaan poliisille virka-aikana tapauksen selvittämistä varten numeroon 029 5436830. Samaan numeroon poliisi pyytää edelleen ilmoittamaan uusia tietoja tai vihjeitä tapahtuneesta.

Tietoja ja vihjeitä voi myös ilmoittaa Itä-Uudenmaan poliisin sähköpostiosoitteeseen rek2.ita-uusimaa@poliisi.fi

Lue myös: Auto törmäsi koirien kävelyttäjään suojatiellä – jalankulkija loukkaantui vakavasti ja koira karkasi

Kommentoi Facebookissa