Poliisi kaipaa havaintoja kadonneesta 14-vuotiaasta tytöstä – kaikki tiedot ovat arvokkaita

Riikka on noin 155 cm pitkä, normaalivartaloinen ja hänellä on suorat tummat hiukset, jotka ulottuvat olkapäille. (Kuva Poliisi)

Riikan käytössä oleva puhelin oli paikantunut perjantai-iltana Jyväskylän keskustan tuntumaan.

KADONNUT Sisä-Suomen poliisi kaipaa havaintoja 6.5.2022 kadonneesta 14-vuotiaasta Riikka Isomäestä. Riikka on noin 155 cm pitkä, normaalivartaloinen ja hänellä on suorat tummat hiukset, jotka ulottuvat olkapäille.

Vaatetuksena Riikalla oli kadotessaan musta huppari, punainen paita ja mukana punainen ruudullinen reppu. Riikan alahuulessa on kaksi pientä lävistystä ja hän käyttää meikkejä. Olemus on ”goottilainen”.

Viimeisin varma havainto on perjantaiaamulta 6.5.2022 klo 07.00 aikaan. Riikka oli lähtenyt ajamaan polkupyörällään kotoaan Jämsästä Riihossalontieltä. Riikan käyttämä polkupyörä on valkoinen Nopsa ja siinä oleva teksti on pinkkiä. Poliisin tutkimuksissa on varmistunut, että Riikan käytössä oleva puhelin on paikantunut illasta 6.5.2022 Jyväskylän keskustan tuntumaan.

Kaikki havainnot Riikasta tai hänen tämänhetkisestä olinpaikastaan ovat arvokkaita. Havainnot ja tiedot pyydetään ilmoittamaan Sisä-Suomen poliisin numeroon 0295414741 (klo 07 – 16) tai muuna aikana hälytysnumeroon 112. Havainnot voi ilmoittaa myös osoitteeseen jamsa.rikostorjunta.sisa-suomi@poliisi.fi

EDIT 15.45: Poliisi kertoo, että tyttö on löytynyt hyväkuntoisena. Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta.

Lue myös: Nuoret naiset näkivät ampumavälikohtauksen – poliisi etsii tapon yrityksen todistajia

Kommentoi Facebookissa