Poliisi kertoo lisätietoa tuhoisasta liikenneturmasta – ”Palon sammuttua selvisi, että autossa oli matkustaja”

Henkilöautoa kuljettanut mies oli ajanut huomattavaa ylinopeutta ja törmännyt kaiteeseen. (Kuvituskuva Poliisi)

Kehä III:lla sunnuntaiyönä tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkinta on edennyt.

LIIKENNETURVALLISUUS Sunnuntaiyönä 15.5. Vantaalla Kehä III:lla tapahtuneen kahden ihmisen kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden tutkinta edennyt Itä-Uudenmaan poliisissa.

Henkilöautoa kuljettanut mies oli ajanut huomattavaa ylinopeutta ja törmännyt kaiteeseen. Törmäyksen seurauksena auto oli syttynyt palamaan.

– Partio oli hieman aiemmin, ennen törmäystä, havainnut Kehä III:lla itään menevillä kaistoilla huomattavaa nopeutta ajaneen henkilöauton ja kääntynyt sen perään. Autolle oli mitattu nopeudeksi 173 km/h, sallitun nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h, kertoo rikoskomisario Matti Latvala.

Partion tehtyä seuraavan havainnon autosta onnettomuus oli jo tapahtunut. Partion saavuttua kohteeseen auto syttyi ilmiliekkeihin. Paikalle saapunut pelastuslaitoksen yksikkö sammutti palavan auton.

– Palon sammuttua selvisi, että autossa oli etupenkillä kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Molempien todennäköinen henkilöllisyys on nyt tiedossamme ja jatkamme tapauksen selvittelyä silminnäkijän kuulemisella sekä uhrien osalta kuolemansyyn tutkintana. Alkoholilla epäillään olevan osuutta tapahtumien kulkuun, Latvala jatkaa.

Lue myös: Hurjaa ylinopeutta kulkenut henkilöauto törmäsi kaiteeseen – auto suistui tieltä ja syttyi palamaan

Kommentoi Facebookissa