Poliisi keskeytti äänekkäät kotibileet – pysäköidyistä autoista rikottiin ikkunoita ja taloja kivitettiin

Poliisi kertoo, että ikkunoita oli rikottu kadun varteen pysäköidyistä autoista. (Kuvituskuva Fotolia)

Poliisi pyytää vihjeitä epäillyistä tekijöistä useiden vahingontekojen osalta.

VAHINGONTEKO Itä-Uudenmaan poliisilaitos kertoo, kuinka Sipoon Nikkilässä tapahtui viime viikonloppuna lauantain ja sunnuntain välisenä yönä useita vahingontekoja. Vahingontekoja epäillään edeltäneen kotibileet, joihin puolenyön jälkeen oli kutsuttu paikalle poliisin partio. Poliisi oli keskeyttänyt äänekkään juhlinnan.

– Itä-Uudenmaan poliisille on nyt kyseiseltä yöltä kirjattu Sipoon Nikkilästä tähän mennessä 12 rikosilmoitusta, joita tutkitaan vahingontekoina. Tekoja on tapahtunut muun muassa Humalistontiellä, Vanhalla Kylätiellä, Lukkarinrinteellä, Isolla Kylätiellä ja Isotalontiellä. Ilmoituksia saattaa tulla vielä lisää, kertoo rikoskomisario Freddie Cederlund.

Kohteissa oli rikottu ikkunoita kadun varteen pysäköidyistä autoista. Myös ainakin omakotitalon, eläkeläiskodin ja kirkon ikkunaan oli heitetty kivi. Osa vahingoista oli havaittu vasta sunnuntaiaamuna.

– Pyydämme nyt yleisön apua epäiltyjen tekijöiden henkilöllisyyden selvittämiseksi. Paikan päällä oli nähty muun muassa kolmen nuoren miehen ja yhden naisen porukka, jonka liikkeistä ja henkilöllisyyksistä olemme kiinnostuneita.

Kaikki tiedot ja vihjeet ovat poliisille arvokkaita ja ne pyydetään ilmoittamaan poliisin sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Lue myös: Käsidesiä postiluukusta ja tulta perään – tuhotyö jäi onneksi yritykseksi

Kommentoi Facebookissa