Poliisi löysi käsistään ja jaloistaan sidotun miehen ulkovarastosta – ”Vammoja voidaan luonnehtia vakaviksi”

Poliisi meni ilmoituksen perusteella tapahtumapaikalle usean partion voimin.

Poliisi meni ilmoituksen perusteella tapahtumapaikalle usean partion voimin. (Kuva AOP)

Käräjäoikeus on vanginnut useita henkilöitä epäiltyinä törkeästä ryöstöstä ja törkeästä vapaudenriistosta.

VAPAUDENRIISTO Itä-Suomen poliisilla on tutkittavanaan törkeä ihmisen henkeen ja terveyteen sekä henkilökohtaiseen vapauteen kohdistettu rikoskokonaisuus. Tekojen uhriksi joutuneella henkilöllä ei ole hengenvaaraa. Rikoksista epäiltyjä henkilöitä on vangittuna.

Itä-Suomen poliisi sai keskiviikkona 13.10.2021 ilmoituksen, jonka mukaan miestä pidetään vasten tahtoaan sidottuna yksityisen kiinteistön ulkovarastossa Outokummussa. Poliisi meni ilmoituksen perusteella tapahtumapaikalle usean partion voimin, ja löysi yksityisasunnon pihapiiriin kuuluvasta ulkovarastosta käsistään ja jaloistaan sidotun miehen.

Miehessä oli nähtävissä ulkoisen väkivallan merkkejä. Mies pystyi kertomaan poliisille, että häntä oli pahoinpidelty edellispäivästä lähtien ja kuljetettu autossa sidottuna paikkaan, josta poliisi hänet löysi. Miehen saamia vammoja voidaan luonnehtia vakaviksi, muttei hengenvaarallisiksi. Hänet toimitettiin tapahtumapaikalta sairaalaan saamaan hoitoa. Poliisin käsityksen mukaan tapahtumista ei ole ollut vaaraa sivullisille.

Poliisi otti kiinni rikoksista epäiltyjä henkilöitä Outokummussa 13.–15.10.2021. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on viime viikon aikana vanginnut useita henkilöitä epäiltyinä törkeästä ryöstöstä ja törkeästä vapaudenriistosta.

Lue myös: Uhri löytyi ulkoalueelta kädet ja jalat sidottuina – poliisi tutkii pahoinpitelyä ja vapaudenriistoa

Kommentoi Facebookissa