Poliisi otti nuoria veitsellä uhkailleen miehen kiinni – kukaan ei loukkaantunut fyysisesti

Poliisi pyytää myös niitä henkilöitä ilmoittamaan tietonsa, joilla on mahdollista videomateriaalia tilanteesta.

Poliisi pyytää myös niitä henkilöitä ilmoittamaan tietonsa, joilla on mahdollista videomateriaalia tilanteesta. (Kuva AOP)

Poliisi pyytää tapauksen nähneitä henkilöitä ilmoittautumaan.

UHKAILU Hätäkeskukseen ilmoitettiin perjantaina klo 20 jälkeen, että mieshenkilö on uhkaillut nuoria Kuopion Pyörönkaarella. Paikalle hälytettiin useita poliisipartioita. Poliisi otti paikalta kiinni kuopiolaisen noin 20-vuotiaan miehen.

Mies oli mennyt Pyörönkaarella sijaitsevalla vapaudenaukiolla olleen nuorisojoukon luokse ja ottanut veitsen esille. Mies oli laittanut veitsen ainakin yhden nuoren kaulan lähelle ja puhunut uhkaavaan sävyyn. Mies keskeytti uhkailun poliisin saavuttua paikalle.

Uhkailijan kiinniotto sujui rauhallisesti. Paikalla oli tämän hetken tietojen mukaan ollut muutamia kymmeniä nuoria. Miehen tarkemmasta motiivista ei ole tässä vaiheessa tietoa. Kukaan ei loukkaantunut fyysisesti tilanteessa. Poliisi tutkii tapausta tässä epäiltynä laittomana uhkauksena.

Poliisi puhutti useita paikalla olleita nuoria ja sai tapauksesta tietoja. Poliisi pyytää tapauksen nähneitä henkilöitä ilmoittamaan yhteystietonsa vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. Poliisi pyytää myös niitä henkilöitä ilmoittamaan tietonsa, joilla on mahdollista videomateriaalia tilanteesta.

Lue myös: Poikajoukko puukotti nuorta miestä kaupan edustalla – uhri menehtyi saamiinsa vammoihin sairaalassa

Kommentoi Facebookissa