Poikajoukko puukotti nuorta miestä kaupan edustalla – uhri menehtyi saamiinsa vammoihin sairaalassa

Poliisi pyytää havaintoja lauantaina Helsingissä tapahtuneesta henkirikoksesta.

Poliisi pyytää havaintoja lauantaina Helsingissä tapahtuneesta henkirikoksesta. (Kuva AOP)

Poliisi on tavoittanut kaksi epäiltyä, jotka ovat 16- ja 14-vuotiaita.

HENKIRIKOS Poliisi tutkii lauantaina 31.10. aamuyöllä Helsingissä tapahtunutta henkirikosta tappona. Hätäkeskukseen tuli lauantaina aamuyöllä noin kello 01 ilmoituksia puukotuksesta Mäkelänkadun ja Päijänteentien risteyksessä Alepa-kaupan edustalla.

Ilmoituksen mukaan tekijöitä oli useita. Poliisin saavuttua paikalle tekijät olivat poistuneet. Uhri, vuonna 2001 syntynyt mies toimitettiin kiireellisesti sairaalaan, jossa hän menehtyi saamiinsa vammoihin myöhemmin aamuyöllä.

Teosta epäillään tällä hetkellä kolmea poikaa. Poliisi on tavoittanut kaksi epäiltyä lauantain aikana ja toinen heistä on tällä hetkellä pidätettynä. Epäillyt ovat 16- ja 14-vuotiaita.

– Poliisi on tehnyt lauantaina alueella teknistä ja taktista tutkintaa ja muun muassa katsonut alueelta löytyvien valvontakameroiden tallenteita, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio Helsingin poliisilaitokselta.

Epäillyt tekijät ovat liikkuneet ennen tapahtumaa Vallilan alueella viiden hengen seurueessa, josta kaksi osallista on ollut tyttöjä. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista liittyen seurueeseen tai tapahtumiin Alepan edustalla sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

Lue myös: Törkeän teräaseella tehdyn ryöstön epäilty on 16-vuotias tyttö – määrättiin tehostettuun matkustuskieltoon

Kommentoi Facebookissa