Poliisi selvittää – onko susi hyökännyt koiraa ulkoiluttavaan henkilöön kiinni?

Poliisi sai tiedon mahdollisen suden hyökkäyksestä ihmisen kimppuun sunnuntaina aamupäivällä.

Poliisi sai tiedon mahdollisen suden hyökkäyksestä ihmisen kimppuun sunnuntaina aamupäivällä. (Kuvituskuva Fotolia)

Paikkatutkintaa on vaikeuttanut alueella koko yön kestänyt tihkusade.

SUSI Pohjanmaan poliisilaitoksen tietoon on tullut sunnuntaina 10.10.2021 Kauhajoella sattunut tapahtuma, jossa selvitetään, onko susi käynyt koiraa ulkoiluttavaan henkilöön mahdollisesti kiinni.

Tapahtuma on sattunut lauantaina 9.10.2021 noin klo 20.30 aikaan Kauhajoen Muurahaisissa Nevalantien ja Pistotien risteyksessä. Tieto tapahtuneesta on poliisille tullut sosiaalisen median kautta.

Mies on lähtenyt lauantaina noin klo 20.30 ulkoiluttamaan normaalin tapansa mukaan koiraansa. Koira oli alkanut murista ja tempaissut itsensä irti taluttimesta. Samassa koiranulkoiluttaja oli havainnut edessään eläimen hahmon. Eläin oli hyökännyt miestä kohti, jolloin tämä oli saanut kätensä vartalon eteen.

Mieshenkilö on päässyt tapahtumapaikasta omin avuin takaisin kotiinsa. Miehen vammat ovat lievät, kun otetaan huomioon, että selvitetään mahdollista suurpedon aiheuttamaa hyökkäystä.

Poliisi sai tiedon eläimen hyökkäyksestä ihmisen kimppuun vasta sunnuntaina aamupäivällä. Poliisi on ollut tapahtumapaikalla suorittamassa tutkintaa yhdessä suurriistavirka-avun suurpetohenkilöiden kanssa. Tutkinnassa ei ole löydetty suden jälkiä ja poliisi jatkaa asian selvittämistä.

Sunnuntaina suoritettua paikkatutkintaa on vaikeuttanut alueella koko yön kestänyt tihkusade. Lisäksi viikonloppuna käynnistyi hirvenmetsästys myös tapahtuma-alueella, jonka johdosta alueella on ollut runsaasti liikehdintää sunnuntaiaamun aikana.

Lue myös: Pihoissa liikkunut susi lopetettiin ampumalla navetan pihaan – ”Lievempiä keinoja ei ollut”

Kommentoi Facebookissa