Poliisi tarkentaa tietoja poliisioperaatioon johtaneesta perheväkivallasta – henkirikoksen uhri on 23-vuotiaan epäillyn äiti

Teon jälkeen epäilty poistui paikalta ja poliisi otti hänet kiinni muutaman tunnin kestäneen poliisioperaation jälkeen.

Teon jälkeen epäilty poistui paikalta ja poliisi otti hänet kiinni muutaman tunnin kestäneen poliisioperaation jälkeen. (Kuva AOP)

Helatorstaina Eurassa tapahtunutta väkivallantekoa tutkitaan murhana.

MURHA Lounais-Suomen poliisi on jatkanut Eurassa helatorstaina 13.5. tapahtuneen väkivallanteon tutkintaa. Torstaina kiinniotettua, vuonna 1997 syntynyttä miestä epäillään murhasta.

Henkirikoksen uhri on epäillyn äiti. Hätäkeskukseen oli tullut torstai-iltapäivällä vähän yhden jälkeen puhelu, jossa ilmoittaja kertoi viereisen mökin pihalta kuuluvan huutoa. Poliisin mentyä paikalle pihamaalta löytyi surmansa saanut henkilö.

Teon jälkeen epäilty poistui paikalta ja poliisi otti hänet kiinni muutaman tunnin kestäneen poliisioperaation jälkeen. Mies vangittiin todennäköisin syin Satakunnan käräjäoikeudessa tänään maanantaina.

Epäiltyä ei toistaiseksi ole päästy kuulustelemaan, joten poliisi ei tässä vaiheessa kerro tapauksesta yksityiskohtaisempia tietoja. Mediatietojen mukaan mies on tuomittu useasti huumausainerikoksista.

Lue myös: Perheväkivalta aiheutti poliisioperaation – surmansa saanut henkilö löytyi pihamaalta

Kommentoi Facebookissa