Poliisi toivoo rauhallista joulunaikaa – kuuntele tervehdys, jonka esittää oopperalavoilta tuttu oululaispoliisi

Oulun poliisin joulutervehdys kuullaan Jean Sibeliuksen sävelin.

Oulun poliisin joulutervehdys kuullaan Jean Sibeliuksen sävelin. (Kuva Oulun poliisi)

Kappaleen on säveltänyt Jean Sibelius ja laulaa vanhempi konstaapeli Petrus Schroderus.

JOULUTERVEHDYS Oulun poliisi toivoo rauhallista ja hyvää joulunaikaa. Poliisin analyysissa on korostunut ilmiöinä erityisesti mielenterveysongelmat, päihdeongelmat, lähisuhdeväkivalta, nettipetokset ja liikenneturvallisuus, kun poikkeuksellinen vuosi on koetellut kaikkien voimavaroja ja jaksamista.

Oulun poliisilaitos on julkaissut YouTubessa joululaulun, jonka avulla halutaan muistuttaa, että ongelmatilanteissa ei tule jäädä yksin.  Apua on saatavilla.  Poliisi kannustaa ihmisiä hakemaan apua ajoissa sekä oikeilta tahoilta.

Vanhempi konstaapeli Petrus Schroderus on tuttu myös oopperalavoilta.
Vanhempi konstaapeli Petrus Schroderus on tuttu myös oopperalavoilta. (Kuva Oulun poliisi)

– Kuten kappaleessakin lauletaan ”Suo mulle maja rauhaisa ja lasten joulupuu!” toivomme mekin poliisissa rauhallista ja sopuisaa joulua jokaiseen kotiin. Avun hakeminen ei ole häpeä, toteaa poliisipäällikkö Mika Heinilä.

En etsi valtaa loistoa -kappaleen on säveltänyt Suomen kansallissäveltäjä Jean Sibelius ja laulaa vanhempi konstaapeli Petrus Schroderus. Schroderus voitti aikoinaan Timo Mustakallio -laulukilpailun ja toimi seitsemän vuotta Suomen Kansallisoopperassa.

Oulun poliisilaitos kiittää videotuotantoon osallistuneita Oulun kaupunkia kuvauspaikasta ja Oulun ev.lut seurakuntia äänityspaikasta.

Lue myös: Äitienpäiväkonsertti järjestetään livestriiminä – päätähtenä laulava poliisi Petrus Schroderus

Kommentoi Facebookissa