Poliisin vanha tuttu kiihdytti karkuun yli 170 km/h – pakomatka päättyi lopulta piikkimattoon

Poliisipartio oli suorittamassa liikenteenvalvontaa, kun se havaitsi ajo-oikeudettoman kuljettajan henkilöautolla.

Poliisipartio oli suorittamassa liikenteenvalvontaa, kun se havaitsi ajo-oikeudettoman kuljettajan henkilöautolla. (Kuva Fotolia)

Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen.

LIIKENNETURVALLISUUS Poliisi epäilee 57-vuotiaan miehen syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Forssassa Saviniementiellä 24.10.2020 iltapäivällä.

Poliisipartio oli suorittamassa liikenteenvalvontaa, kun se havaitsi entuudestaan tunteman ajo-oikeudettoman kuljettajan henkilöautolla. Poliisipartio kytki pysäytysvalot päälle, jolloin epäilty lähti saman tien kiihdyttämään poliisia karkuun. Urjalantiellä vauhtia oli yli 170 km/h, saavuttaessa Urjalan keskustaan, missä nopeusrajoitus on 40 km/h, epäilty ajoi 100 km/h nopeudella. Epäilty kääntyi Uudensalmentielle, jossa vauhtia oli hieman alle 140 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 60 km/h.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen partio laittoi piikkimaton Uudensalmentien päähän. Epäillyn kuljettajan käyttämästä henkilöautosta puhkesi kaikki neljä rengasta, jonka jälkeen kuljettaja pysäytti käyttämänsä ajoneuvon tien laitaan. Suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa kuulemalla asianosaisia.

Lue myös: Kuljettaja ei ollut tottunut automaattivaihteisiin – hämmentyi auton ohjauslaitteista ja suistui ulos tieltä

Kommentoi Facebookissa