Postinjakajan murhassa vangittu uusi epäilty – ”Hän ilmoittautui itse poliisille”

Postinjakajan murhaan epäiltynä on nyt vangittu Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa toinen henkilö. (Kuvituskuva Fotolia)

Vangittu 19-vuotias nuori mies on ilmoittautuessaan kertonut syyllistyneensä tekoon.

MURHATUTKINTA Itä-Uudenmaan poliisi jatkaa Myyrmäessä 17.11. tapahtuneen, postinjakajaan kohdistuneen vakavan väkivallanteon tutkintaa. Postinjakaja menehtyi väkivallanteon yhteydessä saamiinsa vammoihin.

– Aiemmin tekoon epäilty mies vapautettiin, sillä poliisilla ei ollut edellytyksiä jatkaa hänen vangitsemistaan.  Selvitämme edelleen hänen osaltaan yön tapahtumien kulkua, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä Itä-Uudenmaan poliisista.

Postinjakajan murhaan on nyt vangittu Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa toinen henkilö syytä epäillä -perusteella. Hän ilmoittautui itse poliisille. Hän on ilmoittautuessaan kertonut syyllistyneensä tekoon.

– Jatkamme tapauksen tutkintaa ja selvitämme tämän henkilön osuutta asiaan sekä hänen liikkeitään väkivallanteon tapahtumayönä, Tyynelä jatkaa.

Vangittu on mediatietojen mukaan 19-vuotias nuori mies. Poliisi pyytää edelleen vihjeitä ja havaintoja rikokseen epäillystä mustiin pukeutuneesta henkilöstä. Vihjeet poliisi pyytää lähettämään osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi

Lue myös: Postinkantajan murhasta epäilty on vapautettu – ”Poliisilla ei ole edellytyksiä jatkaa vangitsemista”

Kommentoi Facebookissa