Postinkantajan murhasta epäilty on vapautettu – ”Poliisilla ei ole edellytyksiä jatkaa vangitsemista”

Poliisin tutkimassa väkivallanteossa kuoli nuori nainen, joka jakoi postia alueella. (Kuvituskuva Poliisi)

Näitkö mustiin pukeutuneen miehen Myyrmäen alueella? Poliisi pyytää edelleen havaintoja.

MURHATUTKIMUS Itä-Uudenmaan poliisi jatkaa Vantaalla Myyrmäessä aamuyöllä 17. marraskuuta 2022 tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Väkivallanteossa kuoli nuori nainen, joka jakoi postia alueella.

Teosta epäilty mies on kuitenkin vapautettu tutkintavankeudesta lauantaina 26. marraskuuta.

– Poliisi on selvittänyt epäillyn osuutta tapahtumiin ja niiden kulkuun. Mies on vapautettu, sillä poliisilla ei ole edellytyksiä jatkaa vangitsemista. Selvitämme edelleen, mikä hänen osuutensa asiassa on, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä Itä-Uudenmaan poliisista.

Poliisi on pyytänyt tapahtuneeseen liittyen havaintoja, joita on tullut jonkin verran. Poliisi kiittää ihmisiä yhteydenotoista ja painottaa, että havaintoja ja vihjeitä kaivataan edelleen.

– Toivomme edelleen, että ihmiset välittäisivät poliisille matalalla kynnyksellä havaintoja ja tietoja, jotka mahdollisesti voisivat liittyä tähän rikokseen, pyytää tutkinnanjohtaja Tyynelä.

– Tiedotamme tutkinnan etenemisestä lisää, kun voimme.

Poliisi kaipaa havaintoja erityisesti täysin mustiin pukeutuneesta miehestä tapahtumapaikan eli Myyrmäentie 6 D:n läheisyydestä sekä tapahtumapaikalle ja sieltä poispäin johtavilta reiteiltä. Epäilty rikos tapahtui torstaina 17.11. noin kello 3.30–3.38 välillä. Havainnot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 399 9026.

Poliisi pyytää myös Myyrmäentie 6:n taloyhtiön roskakatoksessa noin kello 3.35 käynyttä henkilöä ottamaan poliisin yhteyttä. Henkilöä pyydetään ilmoittautumaan poliisille tapahtumien selvittämiseksi numeroon 050 399 9026.

Lue myös: Aamuyöllä surmattu postinkantaja oli nuori nainen – vangitulla 23-vuotiaalla epäillyllä vankeustuomio

Kommentoi Facebookissa