Presidenttipari vastaanottaa perinteiset vapputervehdykset – yleisö on tervetullutta

Vapputervehdyksensä ovat esittäneet myös aikaisemmin Presidentinlinnan pihalla Helsingin yliopiston ylioppilaskunta ja Ylioppilaskunnan Laulajat.

Vapputervehdyksensä ovat esittäneet Presidentinlinnan pihalla myös aikaisempina vuosina Helsingin yliopiston ylioppilaskunta ja Ylioppilaskunnan Laulajat. (Kuva Tasavallan presidentin kanslia)

Tilaisuus alkaa vappukukan vastaanotolla, tervehdyksiä tuodaan sävelten saattelemana.

PRESIDENTTI Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ottavat vastaan vapputervehdyksiä keskiviikkona 1. toukokuuta 2019 Presidentinlinnan etupihalla.

Tilaisuus alkaa kello 10.55 vappukukan vastaanotolla. Vuosittain järjestettävän Folkhälsanin vappukukka-keräyksen tuotto käytetään lasten ja nuorten turvallisuutta ja terveyttä edistävään toimintaan.

Tämän jälkeen Suomen Työväen Musiikkiliitto esittää presidenttiparille tervehdyksensä. Tervehdyksen tuovat tänä vuonna Pirkanmaan musiikkiopiston orkesterit Windus I ja Tornado, joiden soittajat ovat pääosin 6–13-vuotiaita lapsia ja nuoria.

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta ja Ylioppilaskunnan Laulajat esittävät presidenttiparille perinteisen tervehdyksensä kello 11.40.

Yleisö on tervetullut seuraamaan tilaisuutta Kauppatorilta ja Pohjois-Esplanadilta käsin, säävarauksella.

  • Lähde Tasavallan presidentin kanslia

Lue myös: Presidenttipari vastaanotti vapputervehdykset Presidentinlinnassa – ”Toivottavasti kuuluu yläkertaan”

Kommentoi Facebookissa