Puukotuksista epäilty edelleen tavoittamatta – poliisi kaipaa tietoja miehen liikkeistä ja olinpaikasta

Tuoreista näköhavainnoista tulee ilmoittaa yleiseen hätänumeroon 112, ja muista havainnoista tai tiedoista poliisille.

Tuoreista näköhavainnoista tulee ilmoittaa yleiseen hätänumeroon 112, ja muista havainnoista tai tiedoista poliisille. (Kuva Poliisi ja AOP)

Uhrit ovat miehen ex-puoliso, ex-puolison ystävä sekä epäillyn ja ex-puolison yhteiset lapset.

MURHAN YRITYS Haagassa Santavuorentiellä sunnuntaina tapahtuneista väkivaltarikoksista epäilty mies Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi on edelleen tavoittamatta. Vuonna 1985 syntynyttä, 168 senttiä pitkää miestä epäillään murhan yrityksestä, tapon yrityksestä ja kolmesta törkeästä pahoinpitelystä.

Epäiltyjen rikosten uhrit ovat miehen ex-puoliso, ex-puolison ystävä sekä epäillyn ja ex-puolison yhteiset lapset. Uhrit eivät ole hengenvaarassa.

– Poliisi on tähän mennessä tehnyt ja tekee edelleen laajoja etsintöjä epäillyn kiinni saamiseksi. Koska kyseessä on erittäin vakava rikosepäily, ja epäillyn tavoittaminen on välttämätöntä, voimme esitutkintalain perusteella poikkeuksellisesti julkaista rikoksesta epäillyn nimen ja kuvan, sanoo rikosylikomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.

Tuoreista näköhavainnoista tulee ilmoittaa yleiseen hätänumeroon 112, ja muista havainnoista tai tiedoista poliisille numeroon 0295 417 935. Vihjeitä voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Lue myös: Mies puukotti ex-puolisoaan, tämän ystävää ja aiheutti kolmelle lapselle vammoja – poliisi etsii tekijää

Kommentoi Facebookissa