Rahansieppaaja iski pankkiautomaatilla – tekijä napattiin kiinni tuntomerkkien avulla

Nainen oli nostamassa rahaa pankkiautomaatilta, kun hänen taakseen tuli polkupyörällä liikkeellä ollut mies.

Nainen oli nostamassa rahaa pankkiautomaatilta, kun hänen taakseen tuli polkupyörällä liikkeellä ollut mies. (Kuva Fotolia)

Mies oli siepannut rahat naisen kädestä ja lähtenyt pyöräilemään karkuun.

VARKAUS Maanantai-iltana Itä-Suomen poliisi sai ilmoituksen, että mies oli varastanut Iisalmessa pikapankkiautomaatilla asioineen naisen rahat noin kello 18.15 aikoihin.

Pohjois-Suomesta kotoisin oleva vuonna 1950 syntynyt nainen oli ollut nostamassa rahaa Iisalmen keskustassa kauppaliike Tokmannin pikapankkiautomaatilta, kun hänen taakseen oli tullut polkupyörällä liikkeellä ollut mies.

Naisen nostettua rahat mies oli siepannut ne hänen kädestään ja lähtenyt pyöräilemään tapahtumapaikalta karkuun. Rikoksen uhriksi joutunut nainen oli lähtenyt juosten polkupyöräilijän perään, muttei ollut häntä kuitenkaan tavoittanut.

Asianomistaja pystyi kuitenkin kertomaan tekijän tuntomerkit siinä määrin tarkasti, että epäilty tekijä tavattiin noin tuntia myöhemmin asunnoltaan ja hänet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä varkauteen. Epäilty tekijä on iisalmelainen vuonna 1988 syntynyt mies.

Lue myös: Poliisi nappasi torilla vaanineet taskuvarkaat – turisti sai lompakkonsa takaisin lentokentällä

Kommentoi Facebookissa