Rattijuoppo törmäsi omakotitalon seinään – poliisi joutui käyttämään etälamautinta

Törmäys aiheutti poliisin arvion mukaan todellisen vaaratilanteen. (Kuvituskuva Dreamstime)

Poliisin saapuessa paikalle ajoneuvon kuljettaja yritti paeta jalan.

LIIKENNETURVALLISUUS Parikymppistä mieskuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi sai keskiviikkoyönä kolmen aikaan tiedon, että henkilöauton kuljettaja oli suistunut päin omakotitalon seinää Paimion keskustassa Vistantien ja Kisatien risteyksessä.

Omakotitalossa oli törmäyksen aikana henkilöitä, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut tilanteessa. Poliisin saapuessa paikalle ajoneuvon kuljettaja yritti paeta jalan, mutta poliisipartio sai miehen kuitenkin pian kiinni. Epäilty vastusteli kiinniottoa ja poliisi joutui käyttämään tilanteessa etälamautinta.

Koska omakotitalon sisällä oli tapahtuma-aikaan henkilöitä, törmäys aiheutti poliisin arvion mukaan todellisen vaaratilanteen. Kukaan talossa olleista ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa.

Henkilöauton kuljettaja loukkaantui sen sijaan törmäyksessä. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja haitanteosta virkamiehelle. Poliisi jatkaa asian esitutkintaa.

Lue myös: Muistisairas asukas päästi tuntemattoman miehen hoitokotiin – poliisi ajoi takaa hurjaa vauhtia paennutta varasta

Kommentoi Facebookissa