Real Madridin maalilla Navasin syrjäyttänyt Courtois: – ”Ei ole koskaan kiva olla penkillä”

Viime aikoina Thibaut Courtois on pelannut sekä La Ligan että Mestarien liigan ottelut.

Viime aikoina Thibaut Courtois on pelannut sekä La Ligan että Mestarien liigan ottelut. (Kuva AOP)

Kolme peräkkäistä Mestarien liigaa Real Madridissa voittanut Keylor Navas on pudonnut varaveskariksi.

JALKAPALLO Espanjan jalkapallosuuruuden Real Madridin uusi ykkösmaalivahti Thibaut Courtois kertoo, mitä hän ajattelee madridilaisseuran ex-ykkösveskarin Keylor Navasin tilanteesta.

Keylor Navas, 32, siirtyi vuonna 2014 Real Madridiin, jossa hän oli aluksi maalivahtilegenda Iker Casillasin varamies. Seuraavalla kaudella Casillas lähti Realista, jossa Navas nousi ykkösmaalivahdiksi.

Costaricalaisen toimiessa ykkösveskarina Real voitti muun muassa kolme peräkkäistä Mestarien liigaa, mutta tämän kauden alussa Navas joutui tekemään tietä belgialaiselle Courtoisille.

– Kunnioitan häntä paljon, kuten muitakin täällä olevia pelaajia, jotka voittivat kolme Mestarien liigaa, Courtois sanoo Marca-lehdelle.

– Ei ole koskaan kiva olla penkillä. Veikkaan, että se on sama hänelle, mutta näen hänen tekevän hyvin töitä.

Courtois painotti, ettei Real Madridin maalivahtien välillä ole kinaa.

– Ei ole huonoa suhdetta. Kaikki maalivahdit harjoittelevat kovaa.

Alkukaudella Navas pelasi Mestarien liigassa ja Courtois Espanjan liigassa. Viime aikoina Courtois on kuitenkin pelannut myös Mestarien liigan ottelut.

– Maalivahdille on hyödyllistä pelata keskiviikkoisin ja lauantaisin. Se on valmentajan päätös. Hän päättää, Courtois sanoi.

Mourinho on hieno valmentaja

Huhut ovat vieneet Real Madridin päävalmentajaksi Jose Mourinhoa, joka sai hiljattain potkut englantilaisesta Manchester Unitedista.

Courtois tuntee Mourinhon hyvin, sillä kaksikko vaikutti aiemmin ManU:n kanssa samassa sarjassa pelaavassa Chelseassa.

– Hän on hieno valmentaja. Olen voittanut hänen kanssaan. Kunnioitan häntä paljon, ja toivotan hänelle kaikkea hyvä, Courtois sanoi.

Realin lisäksi huhut ovat vieneet Mourinhoa myös toiseen portugalilaisvalmentajan ex-seuroista, italialaiseen Inter Milaniin. Inter saattaa olla kiinnostunut pestaamaan uuden päävalmentajan, sillä milanolaiset ovat alisuorittaneet pahasti kaudella 2018–19.

Monien ennakkoarvioiden mukaan Inter olisi pystynyt taistelemaan Serie A:n mestaruudesta, mutta Luciano Spallettin valmentama joukkue on jäänyt jo 16 pistettä sarjaa johtavasta Juventuksesta.

Kaiken lisäksi Inter on jo pudonnut Mestarien liigasta, jonka se voitti Mourinhon viimeisellä kaudella milanolaisseurassa 2009–2010. Samalla kaudella Inter voitti myös Italian Serie A:n ja cupin.

Lue myös: Haluaako Real Madrid Jose Mourinhon takaisin? – ”Siihen on suuri mahdollisuus”

Kommentoi Facebookissa